Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ja Margot Robbie istusid MTV uudistes maha, et arutada nende tulevast filmi "Once upon a time in Hollywood". Ühtäkki läks jututeema üle aga vastuolulisele stseenile auhindu võitnud filmis "Titanic".

Filmi ilmumisest saati 1997. aastal on õhku jäänud küsimus - kas DiCaprio karakter Jack oleks mahtunud uksele koos Kate Winsleti karakteri Rose'ga, selle asemel, et surra hüpotermia tõttu külmas Atlandi ookeanis?

"See on tänapäeva kino kõige suurem vaidlus," ütleb 29-aastane Margot Robbie. "terve kino ajaloo suurim," lisab DiCaprio naljatledes. Aga DiCaprio kaasstaarid ei olnud tema küsitlemisega veel siinkohal lõpetanud.

55-aastane Pitt nokib edasi: "Kas sa ikkagi oleksid suutnud end sinna uksele pressida? Sa oleksid suutnud, eks ole?" DiCaprio naeris enne vastamist: "Ei kommenteeri."

Ka Robbie liitus küsides: "Kas sa tol ajal mainisid seda võtetel? Kas sa küsisid, et äkki peaks ukse väiksemaks tegema..." Enne kui Robbie aga oma lause lõpetada jõudis, segas vahele DiCaprio: "Nagu ma ütlesin - ei kommenteeri."

Kuigi DiCaprio ei soovinud vastuolulisest ststeenist rääkida, on "Titanicu" režissöör James Cameron varasemalt öelnud, et Jacki surm oli selles filmis vajalik: "See film räägib surmast ja lahknemisest, vahet ei ole, kas see sai olema nii või oleks talle miskit peale kukkunud - ta pidi surema. Seda nimetatakse kunstiks, asjad juhtuvad kunstilistel põhjustel, mitte füüsikalistel."