Viimasel ajal valib Brad Pitt endale väga erinevaid rolle. Rollidega, mis ulatuvad leitnant Aldost filmis „Vääritud tõprad” kuni unistava O´Brien´ini filmis „Elupuu”, tõestab näitleja jätkuvalt oma meisterlikkust.

Brad Pitt paljastab, et ta valib oma rolle väga hoolikalt, kuna ta ei soovi ennast korrata ning iga roll peab olema tema jaoks väljakutse. Muidugi mängib suurt osa tema rollide valikus ka perekond. „See peab olema väga hea roll, et ma selle jaoks oma pere juurest lahkuksin. Pere on minu jaoks kõik siin elus. Nemad tulevad ikka esimesena. Ma ei taha, et mu perel oleks häbi minu rollide pärast”, rääkis Brad Pitt.

Hiljuti on näitleja olnud hõivatud projektiga „World War Z”, mis jõuab kinodesse alles järgmisel aastal. „See film on tõeline gigant”, paljastas näitleja. „Minu poegadele meeldib see kindlasti väga.”

Kas Brad Pitt´ile loeb ka tema naise, Angelina Jolie, arvamus tema filmidest? „Jah. Üks peamisi asju, mille eest ma siin elus hoolitsenud olen, on see, et mu lastel oleks suurepärane ema. Minu jaoks on tema nõuanded ja toetus väga tähtsad. Angie on jõud meie elus, kes hoolitseb meie südamete eest. Ma tahan, et ta saaks mu üle uhke olla”, rääkis Brad.

Näitlejal puudub veel ka Oscar, mis tunnustaks tema näitlejatööd. Ta on küll kandideerinud sellele kolm korda, aga erinevalt tema naisest, kellel see juba olemas on, ei saa Brad samaga vastata. Kui näitleja saaks Oscari palgamõrtsuka Cogani rolli eest filmis „Räpane amet”, oleks see suurepärane kingitus Hollywoodi kuulsaima paari pulmade puhul.