24-aastane Lucy jättis sarjaga hüvasti kaks kuud tagasi, olles seal viis aastat mänginud ulakat karakterit Bethany Platt. Nüüd on aeg sealmaal, et raha oleks vaja. Lucy tegi endale Depop platvormile konto, pani asjad sinna soodsa raha eest müüki ja jagas Instagramis veebipoe linki.

Müüdavate asjade hulgas leiab 75 naela maksva Mulberry käekoti ja 20 naela eest kleite H&M-ilt.

Näitlejanna tunnistas The Sunile, et koroonaviiruse tõttu on tema näitlejakarjäär pausile pandud ja tal on raske tööd leida.

Ta ütles: "Väga raske oli lahkumise otsus vastu võtta. Ma olin seal viis aastat olnud ja see on kõik, mida ma tean. Ma ei ole kunagi teatrit ega midagi muud peale "Corrie" teinud, seega hakkasin pärast viit aastat mõtlema, kui ma nüüd ei lahku, siis võin seda hiljem kahetseda."

Lucy tunnistas, et COVID-19 on seda kõike muutnud. Pärast lahkumist hakkas ta saama uusi rolle ja pakkumisi teiste projektide jaoks, kuid epideemia kulgemisel on kõik need pausile jäänud.

"Ma püüan olla positiivne, aga kurb on, kui pole midagi teha," sõnas näitlejanna.

Lucy Fallon teenis "Coronation Street" rolli eest 100 000 naela aastas, aga pidi selle tõttu töötama kuus päeva nädalas. Lucy veedab karantiini koos oma poiss-sõbra Tom Leechiga värskelt renoveeritud majas.