Sellele vaatamata ta veel elab ja hingab. Nüüd, kolm aastat hiljem, sai Martin kutse minna Hollywoodi filmi punase vaiba üritusele, vahendab DailyMail.

Martin rääkis neljapäeval saates "The Morning Show", et kui ta viibis Austraalias ravil, siis ta veetis kaua aega koos 36-aastase Chris Hemsworthiga. Chris ja Martin said seal niivõrd headeks sõpradeks, et austraallasest näitleja kutsus Martini "Thor: Love and Thunder" esilinastusele järgmisel aastal.

Aga siin on konks. Martin saab punase vaiba üritusele minna vaid siis, kui ta on kõndimisvõime tagasi saanud.

"Ma ütlesin talle, et minu eesmärgiks on paari aasta pärast taas kõndima hakata, ja me võiksime taaskord kokku saada, kui ta uuesti Londonisse satub," sõnas Martin.

Ta lisas: "Järgmine Thori film tuleb välja 2021. aastal, nii et ta ütles, et kui ma selleks ajaks kõnnin, siis me kõnnime koos Londonis toimuval punasel vaibal. See on minu jaoks suureks motivaatoriks, midagi, millest kinni hoida."

Peale selle üllatas Thori osatäitja Martinit ka hommikuprogrammi salvestuse ajal ja tuletas oma lubadust meelde.

"Hei, Martin. Ma loodan, et sul läheb hästi. Tahtsin lihtsalt öelda, et aeg, mille me Austraalias koos veetsime, oli tõeliselt inspireeriv. Ja ma ei jõua ära oodata, millal me taas kohtume ja punasel vaibal koos kõnnime," ütles Hemsworth.

Uudis tuleb ajal, mil Marvel teatas, et "Thor: Love and Thunderi" tulevik on COVID-19 pärast seatud kahtluse alla. Kuna midagi filmida ei saa, siis on ka esialgne esilinastus küsimärgiga.

Martini jaoks on see pigem "hea" uudis, kuna see annab talle rohkem aega taas kõndima hakata.