"Me otsime alati kohti, mis pole kuigi tuntud. Tallinna tegi imeliseks see, et seal polnud varem ühtegi Hollywoodi filmi tehtud, mis muutis linna väga atraktiivseks," selgitas Nolan peatüki sissejuhatuses.

Viimane suurem film, mis Tallinnas filmiti, oli 1979. aastal vene filmilavastaja Andrei Tarkovski "Stalker".

"Tenet" küll filmiti Tallinnas, kuid filmis on tegu Ukraina pealinna Kiieviga. Mere ääres asuvast linnahallist sai filmi tarvis Kiievi ooperiteater.

"Kui me seda esmalt nägime oli see suur ja igav kommunismiajastu kuristik, kus rippus vaid üks elektripirn," sõnas produtsent Thomas Hayslip.

Aga pärast koristamist, valgustuse taastamist ja seinade pahteldamist sobis linnahall võttepaigaks aga ideaalselt. "Värvid olid nii elavad! See koht oli nagu koobas, aga samas oli ta täpselt see, mida meil vaja oli," rääkis Hayslip raamatus.

"Teneti", mille peaosas on Robert Pattinson ja John David Washington, esilinastus on koroonaviiruse tõttu pidevalt edasi lükkunud. Täna tuli uudis, et kuna Los Angeleses on nakkusjuhtumite arv taaskord kasvama hakanud, siis on kahtluse alla seatud, kas film 12. augustil üldse esilinastub.