76-aastane New Yorgis Brooklynis immigrantide: austerlasest isa ja valgevene juudist ema perekonda Lawrence Harvey Zeigerina sündinud ajakirjanik põhjendas oma otsust ajapuudusega.

Kuulus saatejuht kirjutas oma ajaveebis, et saate lõpetamise taga on soov olla rohkem koos oma abikaasa ja väikeste lastega. „CNN laseb mind sügisest õilsalt vabaks, et ma saaks rohkem lastega aega veeta,“ ütles kaheksa korda abielus olnud paljude laste isa King.

Ta alustas selle nime all 1957. aastal karjääri Floridas raadiojaamas ning kolis 1960 üle televisiooni. 1985. aastal tegi CNNi omanik Ted Turner talle ettepaneku proovida ennast usutlusšõu juhina.

Larry Kingina üle maailma tuntud mees on üks mõjukamaid teleajakirjanikke – tema usutlusšõu „Larry King Live“ on olnud CNNi eetris 25 aastat ja kuulub sellega Guinnessi rekordite raamatusse.

Kingi, keda on nimetatud „inimeseks, kes võib rääkida kellega iganes“, on oma karjääri jooksul teinud peaaegu 50 000 intervjuud poliitikute, ärimeeste, sportlaste ja muude kuulsustega üle maailma.