Anu Saagim ja Reet Härmat käisid eile õhtul "Duubli" saates, ent presenteerisid infot enda kasuks ja Kroonika kahjuks, andmaks aru loo kohta, mis nädalavahetusel peetud Saagimi sünnipäeva kajastas.

Kroonika avaldas kolmapäeva hilisõhtul pärast seda intervjuud faktikontrolli (loe SIIT), kus toodi mitmeid näiteid Saagimi otse-eetris luiskamise ja liialdamise kohta.

Saagimiga vestelnud saatejuht Liis Lusmägi tõdes, et ei olnud enne raadiosse tulemist probleemist midagi kuulnud. "Ma oleksin pidanud enne intervjuud Anu telefoni enda kätte võtma ja vaatama, et näita sõnumit," ütles Lusmägi naerdes. "Aga meie ju ei ole kohtumõistjad," ütles selle peale Jürgen Pärnsalu. "Me oleme vahendajad," lisas Lusmägi.

"Huvitav oleks vaadata tänase päeva jooksul, kuidas Saagim sellele reageerib. Anu on sotsiaalmeedias hästi aktiivne ja ma usun, et mingi vastulause sealt võiks temalt tulla," ütles Liis Lusmägi. "Kuidas sa sellele reageerid, kui on nüüd sõnumid avalikuks toodud. Kui mina ütlen, et sa oled Liis hiireke ja sina lähed ning ütled õhtul eetris, et Pille nimetas mind elevandiks, aga see on kirjalikult tõestatav. Kuidas sellele siis reageerida," tõi Minev näite.

Ühisarutelu tulemusena jõudsid Star FMi ja "Duubli" saatejuhid ka selleni, et vähemalt sai telesaade huvitava teemaga tähelepanu. Samuti toodi välja, et nende arvates tehakse praegusel ajal, kui meediat hästi palju tarbitakse ja samas teemasid pigem vähe tendents, uudiseid pseudoasjast või skandaalist ja samas on inimesed ka tavapärasest tundlikumad. "See on ju nii tavaline, et ükskõik, mis postituse sa paned, siis keegi ikka süüdistab, et sa oled koroonareegleid rikkunud," ütles saatejuht Allan Roosileht selle peale Saagimi kaitseks.