Stepan on hasartne ja taibukas noormees, kes naases hiljuti sõjaväest. Oma isa autoremonditöökojas mehaanikuna tööle asunud Stepan kohtub kauni Katjaga ja satub tema kaudu Peterburi öistel tänavatel võidusõite korraldavate kihutajate, striitreisserite kampa.

Ohtlikel öistel võiduajamistel osalemine eluviis ja kirg, mis ühendab erinevaid inimesi. Aga kui Stepani jaoks on kiirus vaid adrenaliiniallikas, siis tema rivaalile Dokerile on see pigem viis kergesti raha teenida.

Asi ei piirdu aga ainult autode ja kiirusega. Peagi tulevad mängu intriigid, armastuskolmnurk ja kriminaalsed sündmused, mis võtavad vägagi ohtliku pöörde.

Filmis on kihutamist Peterburi öistel tänavatel, põnevust, kalleid autosid ja ilusaid tüdrukuid — kõike, mida ühest märulist võibki oodata.

Osades Aleksei Tšadov, Stanislav Bondarenko, Marina Aleksandrova, Elvira Bolgova, Aleksei Guskov, Nikolai Tšindjaikin, Lev Prõgunov jt.

Originaalpealkiri: „Stritreysery“ (Streetracers)
Žanr: seiklusfilm
Lavastaja: Oleg Fesenko
Toodanguaasta: Venemaa 2007
Audio: vene, leedu, läti
Subtiitrid: eesti, leedu, läti
Levitaja: Acme Film 2008

value="http://www.youtube.com/v/F92b_9_EomM&feature=related">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/F92b_9_EomM&feature=related"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="405"
height="338">