Tõsielul põhinev hoogne seiklusfilm räägib vaesest perest pärit George Jungist (Johnny Depp), kes kasvab 1950ndatel üles kehvades oludes.

Tema ema (Rachel Griffiths) näägutab pidevalt isa (Ray Liotta) kallal, et perel pole piisavalt raha, ehkki isa teeb kõvasti tööd. Lõpuks läheb Jungi pere pankrotti.

George ei taha, et tema tulevik samasugune oleks. Koos sõbra Tunaga kolib ta 1960ndatel Californiasse ning hakkab marihuaanaga äritsema. Nende ettevõtmist saadab suur edu.

Kui George vangi satub, saab ta seal kõva kooli kokaiini alal. Vanglast vabanemise järel saab mehest Ameerika suurim kokaiinivahendaja, kes ajab äri Lõuna-Ameerika narkoparuni Pablo Escobardiga (Cliff Curtis).

Turul ja nõudlusel ei näi lõppu tulevat. Olukord muutub ohtlikuks siis, kui mängu tuleb seksikas Mirtha (Penelope Cruz), sest ka inimlikul ahnusel ei näi lõppu tulevat.

Osades: Oscari nominendid Johnny Depp („Kariibimere Piraadid“) ja Penélope Cruz („Volver“), veel Franka Potente, Ray Liotta , Jordi Mollà, Paul Reubens , Rachel Griffiths, Ethan Suplee jt.

Originaalpealkiri: Blow
Žanr: eluloofilm, põnevus

Lavastaja: Ted Demme

Toodanguaasta: USA 2001
Pikkus: 119 min
Originaal: inglise
Subtiitrid: eesti, leedu, läti, vene

Levitaja: Acme Film 2008

value="http://www.youtube.com/v/19MvJp5FaHg">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/19MvJp5FaHg"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="309">