Filmi peategelast Holly Kennedyt kehastab 2-kordne Oscari võitja Hilary Swank („Miljoni dollari tüdruk“).

Holly on ilus, tark ning abielus oma unistuste mehega — kirgliku iirlase Gerryga (Gerard Butler). Hoolimata aeg-ajalt ette tulevatest tülidest on tegu teineteist kirglikult armastava paariga ning näib, et neid kahte ei suuda miski siin maailmas lahus hoida.

Kui aga raske haigus Gerry temalt röövib, kukub kogu Holly maailm kokku. Kuid Gerry, kes tundis oma naist piisavalt hästi, mõtles enne oma surma välja tõeliselt ennastsalgava plaani, kuidas aidata armastatul tema surmast üle saada.

Holly 30. sünnipäeval jõuab temani ootamatu saadetis. See on tort ning diktofon sõnumiga hiljuti lahkunud abikaasalt Gerrylt. Järgnevate nädalate ja kuude jooksul saab Holly mehelt veel sõnumeid, mis saabuvad üllatavaid teid pidi ning saadavad teda vastu uutele seiklustele. Seejuures lõpevad kõik sõnumid samamoodi — sõnadega “P.S. Ma armastan sind”.

Filmi iseloomustab suurepärane näitlejatöö ja kaunid stseenid Iirimaa looduses.
Filmi lavastaja ja kaasautor on tunnustatud stsenarist Richard LaGravenese (”Madisoni maakonna sillad”).
Teistes osades mängivad veel: Lisa Kudrow (“Sõbrad”), Harry Connick Jr. (“Will & Grace”), Gina Gershon (“Inetu Betty”), Jeffrey Dean Morgan (“Grey anatoomia”) ning Oscari-võitja Kathy Bates (“Misery”).

Originaalpealkiri: „P.S. I love you“
Žanr: romantiline draama
Lavastaja: Richard LaGravenese
Toodanguaasta: USA 2007
Pikkus: 122 min

value="http://www.youtube.com/v/3GNxdc-wlw4">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/3GNxdc-wlw4"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="309">