TV3 tegevjuht Toomas Vara sõnul näitavad nii superstaarisaate esimese hooaja edu reitingutes kui ka väga positiivne vastuvõtt muus meedias ning reklaamiandjate hulgas, et tegemist on selge signaaliga suurepärase projekti potentsiaalist rohkem kui üheks hooajaks. „Alustamegi kohe aasta alguses superstaari uue hooajaga, mis suure tõenäosusega toob vaatajate ette ja kodumaisesse meelelahutustööstusesse hulgaliselt uusi, noori, säravaid artiste,“ märkis Vara.

Saate eelvoorud toimuvad jaanuari kolmel viimasel nädalavahetusel neljas Eesti linnas: 12. jaanuaril Pärnus, 13. jaanuaril Jõhvis, 19. ja 20. jaanuaril Tallinnas ning 26. ja 27. jaanuaril Tartus.

Eelvoorude toimumise täpsed kellaajad ja kohad ning saate reeglid tehakse teatavaks neljapäeval, 27. detsembril.

Olgugi, et saatesarjas on tänavu oodata mitmeid põnevaid muudatusi, on saate žürii jäänud kindlalt paika. Lauljaid hindavad ka seekord Heidy Purga, Mihkel Raud ning Rein Rannap.

„Eestis pole täna inimest, kes ei teaks, kes on Birgit Õigemeel, Luisa Värk, Taavi Peterson või Rivo Kingi. Superstaarisaade on ainus viis andekal ja karismaatilisel noorel lauljal suurt raha ja tutvusi omamata poole aastaga täielikust tundmatusest üle-Eestilise tuntuseni jõuda,“ kommenteeris Mihkel Raud, lisades, et tal pole vähematki kahtlust, et Superstaari uus hooaeg kingib Eestile terve hulga uusi tähti. “Selles saates on võitjaid rohkem kui üks,“ kinnitas Raud.