Kanal 2 näitab täna teist osa sarjast "Eesti maffia", mis on
üles ehitatud Tarmo Laanele alias Lädrale, kes saatejuhi Tuuli Kochi sõnul tõusis juba enne 20. eluaastat üheks allilma liidriks
.

"See oli isikupõhiselt Lädrale üles ehitatud, jutt käis tema lapsepõlvest, poisipõlve tegemistest ... Kas ta on positiivne eeskuju meie ühiskonnale?" küsis Laanet.

Kõigest jooksupoiss?

Tarmo Laane suhtes oli veelgi karmim ekskriminaalpolitseinik Koit Pikaro, kes kahtles sügavalt tema tiitlis allilma liider. "Ta oli jooksupoiss," lajatas Pikaro.

Lädra ise muljetas Publikule oma saates osalemisest järgmist: "Ju oli õige, et saade ära tehti. Tuldi ja küsiti, mina vastasin."

Palju on ka kritiseeritud seda, et Lädra oli intervjuusid andes selgelt purjus. Lädra tunnistas ka ise Publikule, et saate salvestamise ajal oli ta tõesti alkoholiga pahuksis. "Kui saade tehti, oli mul depressioon. Mu isa oli just surnud. Pahad ajad olid."

Ees ootavad pahandused?

Pikaro pakkus, et Laanel võib pärast paljastavat saadet probleeme tulla: "Pahandusi võib tulla kahes liinis. Esiteks võivad tema tuttavad kurjategijad viia ta seitsmendasse palatisse, kus ravitakse isehakanuid. Teiseks võidake talle anda kurikaga pähe, et vaadata, kas ajukäärud lähevad paika."

Laane ise sõnas, et pahandusi pole ees ootamas: "Ma ei räägi oma võitluskaaslastest midagi. Film on tehtud minust. Ma ei kommenteeri teiste elu, vaid räägin sellest, mida olen ise oma naha peal läbi elanud. Mul pole põhjust midagi karta."

Kalle Laanet avaldas lootust, et doksari läheb paremaks. "Võib-olla tuleb viimases osas suur puänt, mida ühiskond ootab ja vajab? Vastasel juhul jääb arusaamatuks, mis põhimõtetel seda saadet presenteeriti."

"Eesti maffia" teine osa on täna Kanal 2-e eetris kell 21. 30