Sel aastal oli eelvoorudes kandidaate üle 2000 ja žüriil, kes on eelmisest aastast muutumatuna püsinud — Raadio 2 programmijuht Heidi Purga, legendaarse Ruja loojaid ja suurepärane muusik Rein Rannap ning muusikaguru Mihkel Raud — on vaja kõigi nende seast leida vaid üks ja ainus — see õige STAAR.

Esimesena oma lauluoskust demonstreerinud neiu üle oli žürii, eriti Mihkel Raud küll väga õnnelik. Raud lasi neiul lausa oma telefoni uued helinad laulda, et teada, millal helistab Heidi ja millal Rein.

Juba esimeses saates võisid eelmisel aastal staarisaadet vaadanud inimesed tunda suurt äratundmisrõõmu — taaskord oli žürii ette astnud eelmisel aastal suurt tagasisidet saanud Jüri, kes mullu kasatšokki esitas! Sel aastal arvas Jüri, et aasta harjutamist on teinud tema hääle ja lauluoskusega imesid ning oli esitamiseks valinud Rein Rannapi „Raagus sõnad.” Kahjuks aga ei näinud žürii arengut, mis Jüri meelest ilmselt olemas oli, ja Jüri sai kolm eitavat vastust.

Nii nagu eelmisel aastal, kutsus Mihkel Raud ka tänavu tagasi ühe neiu, kellele nii tema kui Heidi alguses eitava vastuse andsid. See neiu, Hanna-Liisa, jõudis juba žürii eest lahkuda, kuid sekundid hiljem jooksis Raud talle järgi ja preili pidi laulma teist laulu, et anda žüriile võimalus endast ja oma oskustest täpsemalt sotti saada. Hanna-Liisa tõestas end ja sai pärast korduskatset kollase kaardi — teatrivoorus kohtume!

Esimene superstaarisaade elustas eelmise aasta ärevuse ja pinge, mis saateid saatis, ning tõi meelde ärevad pöidlahoidmised oma lemmikutele. Mitme kuu pikkune staariralli on taas alanud ja juba teist aastat järjest on meil võimalus jälgida superstaari sündi.