Tyra Banksi loodud maailmakuulus modellisaade jõuab viimaks ometi Eestisse! Lootused on väga kõrgel, sest lisaks Carmen Kassile on väikesest Eestist sirgunud veel mitmeid rahvusvaheliselt edukaid tippmodelle. Saate peaauhinnaks on leping Londoni juhtiva modelliagentuuriga Premiere, kus said tuule tiibadesse ka Naomi Campbell, Claudia Schiffer ja Cindy Crawford. Möödunud sügisel toimunud üleriigiliste castingute käigus kandideeris saatesse tuhandeid neiusid, kellest saatesarja pääsesid kümmekond modellihakatist.

Saates osalevad tüdrukud peavad läbima halastamatu kadalipu, mis paneb nende võimed, isikuomadused ja stressitaluvuse rängalt proovile...

Modellihakatisi hindavad ning õpetavad moemaailma eksperdid nii Eestist kui ka mujalt maailmast, teiste seas „Ameerika supermodelli“ püsikohtunik Miss Jay Alexander. Žüriilaua taga astuvad igal nädalal üles modelliärinaine Margit Jõgger, moekunstnik Arne Niit, tippfotograaf Toomas Volkmann ja Londonis elav ärinaine ja endine tippmodell Kaja Wunder, kes astub üles ka saatejuhi rollis. Tüdrukutele antakse nädal-nädalalt erinevaid ülesandeid ja korraldatakse vahevõistlusi. Igast saatest lahkub üks tüdruk ja nii tõmbub ring üha koomale, kuni suve hakul selgubki Eesti tippmodell.

Tõsielusarja „Eesti tippmodell“ avaosa on Kanal 2s täna kell 20:35.

Vahetult pärast Kanal 2 saadet kell 21:35 hakkab Kanal 11-s olema modellisaate järelsaade „Eesti tippmodell ekstra“, kus tutvume suurprojekti telgitagustega.