Kanal 2, EMT ja Nordea Panga koostööna valmivas 6-osalises saatesarjas „Eesti toredaim kodu“ võistlevad omavahel nii korterid, eramajad kui ka maakodud kõigist Eesti otstest.

Neljaliikmelises žüriis hindavad kodusid humorist Mart Juur, tekstiili- ja teatrikunstnik Mae Kivilo, endine miss Liis Tappo-Treial ja sisearhitekt Priit Põldme. Saate osalejaid kommenteerides ütleb Liis Tappo-Treial, et väiksemad rahalised võimalused on muutnud inimesed kodude kujundamisel loomingulisemaks. „Kõik kodud on omanäolised,“ ütleb sisearhitekt Priit Põldme ja lisab, et tihtipeale võib just kõige pöörasemalt ja totakamalt kõlava idee elluviimine kodule hinge sisse puhuda.

Esimene saade viib meid nii Põlvamaale Kanepisse kui ka Tallinna imepisikestesse korterelamutesse. Muuhulgas näeme, kuidas on võimalik 30 ruutmeetrile mahutada kolm tuba.

Südamlikult heatahtliku konkursi võitjaperele kingib Estravel võimaluse 85 000 krooni eest reisida, kuhu hing ihkab. EMT poolt on nutikaima ideega kodule eriauhinnaks sülearvuti koos netipulga ja aastase tasuta mobiilse internetiga. Nordea Pank annab eriauhinna kõige isikupärasemale kodule. Pank kingib perele kuldkliendi staatuse koos võimalusega kasutada personaalset finantsnõustajat, kes oleks abiks rahaasjade ajamisel. Lisaks tehakse igale pereliikmele pildikaart, kus peal saab olema tema lemmikpaik oma kodus või aias ning kaardile kantakse pere peale „seemneks“ ka 500 Eurot.„Eesti toredaim kodu“ alustab Kanal 2s laupäeval kell 19.35. Saatejuht on Pille Minev.