Tänavu kutsuti festivalile Tirana, Tessau ja Kasseli koolide kõrval ka Balti filmi- ja meediakool. Wiesbadeni filmifestivalil otsustab tudengifilmide kategooriates auhinnasaajad publik, mida sponsoreerib BHF Panga fond. Auhind 1500 eurot anti Joosep Matjusele
eest ja ära märgiti Kaupo Kruusiaugu
. Rasmus Merivoo film
sai tudengite lühifilmide kategoorias esimese koha ja 1000 eurot. Kolmanda koha samas kategoorias pälvis Kaupo Kruusiaugu
. Dokumentaal- ja eksperimentaalfilmide kategoorias sai Birgit Demidova
teise koha.

goEast festivali lõputseremoonial anti kätte ka Robert Bosch Stiftungi koostööfilmide auhinnad noortele Saksa ja Ida-Euroopa filmitegijatele. Konkursile esitati 52 ideed, millest võistukaitsmisele valiti 15 anima-, dokumentaal- ja lühifilmi projekti. Dokumentaalfilmi kategooria võitjaks valiti Eesti-Saksa koostööfilm „Normaalne”, mille Eesti autoriteks on Heilika Võsu ja Ülo Pikkov produktsioonifirmast Silmviburlane ning Saksa kaastootjateks Sandra van Slooten ja Volker Maria Engel produktsioonifirmast Schnittmenge. Auhind suurusega 35 000 EUR on mõeldud ühise filmi arendamiseks ja tootmiseks.

7. goEast filmifestivali võistlusprogrammis, mille peaauhinna „Golden Lily“ võitis rezhissöör Ivan Võrõpajevi film „Eufooria“, osalesid ka Eesti filmid „Jan Uuspõld läheb Tartusse“ (režissöörid Rain Tolk ja Andres Maimik), „Müümise kunst“ (režissöörid Jaak Kilmi, Andres Maimik) ning Läti-Eesti-Sloveenia koostööfilm „Koer, lennuk ja laulupidu“ (režissöör Laila Pakalnina). Wiesbadeni filmifestivali võistlusprogrammis osales kokku 10 mängufilmi ja 6 dokumentaalfilmi Kesk- ja Ida-Euroopast.

Wiesbadeni filmifestivali on ellu kutsunud Saksa filmiinstituut ja selle juht Claudia Dillmann eesmärgiga tutvustada Lääne-Saksamaal Ida-ja Kesk-Euroopa kultuuri. Festivali külastas tänavu 9000 inimest ja see kogub järjest populaarust.

Tudengifilme vaata siit