Nii sel kui järgmisel nädalal saavad vaatajad tuttavaks kõigi nende kangelastega, keda tunnustatakse suurejoonelisel tänugalal Tallinna Reaalkoolis. Täna eetrisse jõudva loo kangelane on Kaire Oks - naine, kes pärast oma õe ja õemehe surma võttis nende seitse last enda hoole alla.

„Maailmas, kus palju tehakse halba ning tahes-tahtmata kajastavad uudised liiga tihti elu pahupoolt, on talvekülmade tulekul soojendav tuua rahva abiga vaatajateni lood tõelistest kangelastest igapäevaelus,“ märkis TV3 uudistejuht Sven Soiver.

Tänavugi laekus TV3 uudistetoimetusele sadu vihjeid tublide inimeste kohta. Info põhjal tegi valiku auväärt žürii, kuhu kuuluvad Eri Klas, Elle Kull, Valdur Laid, Eda-Ines Etti, Kristina Šmigun, Sirje Eesmaa ja Linnar Viik.

„Eestimaa uhkus“ toimub TV3 ja Elioni koostöös juba kuuendat aastat. TV3 uudistetoimetuse eestvedamisel toimuv projekt juhib tähelepanu tublidele ja vapratele inimestele meie ümber, innustab head tegema ning kaaslasi aitama, paneb mõtlema elu püsiväärtustele ning toob sära nii asjaosaliste kui kõrvalseisjate silmisse. „Eestimaa uhkuse“ formaat ja idee pärinevad Suurbritanniast. Projekti üllas eesmärk ning säravalt pidulik teostus on kõikjal taganud inimeste poolehoiu ja austuse.

„Eestimaa uhkus 2010“ jõuab TV3 ekraanile pühapäeval, 19.detsembril, kell 19.30.