Treier ja Adermann olid 2005. aastal „Eestimaa uhkuse“ sünni juures ning aastate jooksul on nad ka saatejuhtidena tegutsenud, Märt Treier Sirje Eesmaaga ning Annely Adermann Sven Soiveriga. Detsembri lõpus astuvad nad gala juhtidena vaatajate ette koos, et aidata tunnustada inimesi, kes on Eestimaale uhkuseks.

„Olen küll mõnda aega eemal olnud, kuid „Eestimaa uhkus“ on mulle lihtsalt südameasi koos kõigi nende inimeste ja tegudega ning südameasjus – nagu teada – ei tingita,“ märkis Märt Treier.

Annely Adermannile teeb rõõmu, et imeilus traditsioon jätkub ning inimesed on innukalt tublidest kaasmaalastest teada andmas: „Alles üleeile jõudis kutsung avalikkuse ette ning juba on meile usinalt kirjutatud ja helistatud. Kutsun siinkohal kõiki jätkuvalt teada andma neist, kel suur süda ja abivalmis meel.“

Vihjeid tublide inimeste kohta oodatakse meiliaadressile: eestimaa@tv3.ee või „Seitsmeste uudiste“ telefonile 6 220 250.

TV3 ja EMT koostöös toimuval tänugalal „Eestimaa uhkus“ tunnustatakse lihtsaid inimesi, kes on korda saatnud eriliselt häid tegusid, olles eeskujuks meile kõigile. Tänavune „Eestimaa uhkuse“ galaõhtu jõuab vaatajateni detsembri lõpus, vihjeid tublide inimeste kohta saab „Seitsmestele uudistele“ saata aga kuni 23. novembrini. Infot oodatakse kõigi nende kaasmaalaste kohta, kel on suur süda ja abivalmis meel ning kes on kangelasliku käitumise ja õilsate tegudega teistele eeskujuks. Olgu nendeks siis elupäästjad, nõrgemate kaitsjad, külasädemed – kõik head inimesed, kes on teinud rohkem, kui neilt oodatagi oskaks.