Filmide aasta edetabelis hõivas teise koha Teise maailmasõja pöördelise õhurünnaku päevi kujutav ajalooline mängufilm “Pearl Harbor”, mis kogus BDG andmeil 43.264 vaatajat.

Vahelduseks seiklus- ja sõjafilmile läks Eesti kinopublikule hästi peale romantiline komöödia “Mida naised tahavad”, mida on peetud peaosatäitja Mel Gibsoni kõigi aegade edukaimaks filmiks. Lisaks Gibsonile mängib filmis ka Oscari-võitja Helen Hunt. Eestis kogus film MPDE andmeil 41.064 vaatajat.

Filmide esiviisikus saavutas neljanda koha Helen Fieldingi bestselleri alusel vändatud vaimukas komöödia “Bridget Jonesi päevik”, millele ennustati kõigi aegade suurimat edu Briti filmide reas.

Tippviisikusse pääses veel hoogne seiklusfilm “Tomb Raider: seikleja”, mis valmis samanimelise mängu alusel ja kogus Eestis MPDE kinoketis 31.507 vaatajat.

Üle 30.000 vaataja kogus veel noortekomöödia “Kuum pirukas 2”, millest ei jäänud vaatajate arvult palju maha ka seikluslik ulmefilm “Ahvide planeet” ning rohkelt adrenaliini pakkuv põnevusfilm “Kiired ja vihased”, mis räägib ebaseaduslike võiduajamiste kirevast maailmast.

Lastefilmidest jõudis esikümnesse BDG levitatud “102 dalmaatsia koera” 28.351 vaatajaga.