"See oli keegi, keda ta tundis. Keegi, keda ta tundis, ründas teda. Sellepärast ta tapetigi. Kui ta poleks seda inimest tundnud, ei oleks teda tapetud. Kui ta oleks elus, oskaks ta sellele inimesele osutada," sõnas mees pärast lühikest sissejuhatust, hoides käes tüdruku pilti, kes läinud aasta 23. märtsil Narvas ühelt tühermaalt surnuna leiti ning kelle lugu senini lahenduseta on jäänud. "Tundub, et see oli ka midagi seksuaalset," kinnitas ta juba teada asjaolusid. "Loomulikult oli see mees. Võibolla teab asjast kaks inimest," vihjas ta, et võika looga võib olla seotud enam kui üks inimene. "See on keegi, kes jahib lapsi. On tähtis see inimene leida, sest see võib uuesti juhtuda," lisas Mano.

"On vaja vaadata kõiki inimesi, kes olid ta ümber. Ta on siiani Eestis ega ela kaugel kohast, kus elas see tüdruk. See ei juhtunud selgest taevast, et sõitis mööda ja haaras temast. Keegi jälgis. Jälgis ja ootas, plaanis õiget hetke, et seda teha. Nagu professionaal, haige professionaal," kirjeldas sensitiiv.

Pärast mõningaid mõttepause sõnas mees, et ei oska vaid tüdruku pildi põhjal midagi enamat öelda ning avaldas soovi kohtuda tüdruku vanematega: "Täna on mu esimene päev siin ja ma tahaks öelda, et tunnen teile väga kaasa ning aitan teil selle lahendada. Otsinguks oleks vaja rohkem asju. Ehk saaksite tuua minu juurde ta vanemad. Saaksime rääkida inimestest tema elus. Ehk ilmnevad mõned vihjed, mida pole märgatud.

Varvara emaga on tänaseks ühendust võetud ning ema on avaldanud soovi selgeltnägijaga kohtumiseks. Võimaluse korral toimub kohtumine juba lähipäevil.