"Mul on olnud ainult positiivsed kogemused," vuristab ta telefonis rõõmsameelselt ning kinnitab, et kõik lähedased ja asjast teadlikud kohalikud - iseäranis need, keda tüdruk aidanud on - elavad Marilyni Vene teleseiklusele väga kaasa. "Loodame väga, et ta saab finaali!" õhkab ta nii innukalt, nagu ainult üks armastav ema suudab oma lapsele kaasa elades õhata.

Inta rääkis, et on lapsele kaasa elanud juba esimesest hetkest peale, kui tütar teatas, et kavatseb saate katsetel osaleda ning kirjutas otsusele kahe käega alla. Tütre võimed ei olnud talle mingi saladus, sest nagu saateski öeldud, õppis Marilyn oma oskused vanatädilt (mitte tädilt, nagu saates maha hõigati), sensitiivsed võimed aga liiguvad Inta kinnitusel nende peres naisliini pidi. "Ning liiguvad ka edasi," usub ta.

Oma neljast tütrest - Marilynil on kolm õde, kellest kaks suured ja üks päris pisike - on ema sõnul võimed siiski vaid Marylinil. "Ta oli juba lapsena teistmoodi," meenutab ta. "Ta on nii heasüdamlik! Lapsena oleks ta kõik külaloomad koju toonud, kui vaid oleks saanud. Kõik need hiired ja mutid," naerab ta. "Ja ta on alati hästi korrektne ja kohusetundlik," kiidab ta.

Lisaks sellele, et Marilyn on ikka üritanud tema poole pöördunud inimesi nii palju aidata, kui võimalik, on ta alati eeskätt olemas oma pere jaoks, andes nii nõu kui ka tuge. "Kui midagi on, siis alati helistan talle ja küsin kuidas otsustada või kuidas käituda. Ta on lausa nagu psühholoog," sõnas Inta lõbusalt, et tütar on tema jaoks nagu isiklik nõustaja.

Marilynil läheb tema sõnul hetkel hästi - võtted on poole peale ning siiani on tal saates läinud väga edukalt. Võitja peaks selguma otsesaates jõulude paiku. Praeguseks on peale Marilyni saatesse jäänud algsest kolmeteistkümnest veel kümme. Koos tõlgi Virzinja Kotkaga (enne saadet õppis Marilyn ema sõnul natuke rahvusvahelises ülikoolis vene keelt, nii et saab keelest ikkagi aru) Moskvas peatuv noor nõianeiu saabub ema, õdede ja lähedaste rõõmuks peatselt korraks koju, et viisat uuendada.

Võib juhtuda, et varsti saab Publikust lugeda juba intervjuud Marilyni endaga. Seniks aga - pöidlad pihku!