Sotsiaalmeedias jagatud pildiga vabandas Newman kõigi fännide ees, kes teda erakorralise meditsiini osakonnas nägid, vahendab Fox News. "Vabandust, et ma teile ei vastanud, mul oli vaja aega, et harjuda."

Staar selgitas, et nägi testi saamiseks tohutult vaeva, kuigi tulemusi ta teada ei saanudki. Terve päev erinevatele haiglatele helistanud staar leidis lõpuks ühe koha, kus tal kohe arsti poole soovitati pöörduda. "Ma tegin kõik testid, mida nad soovitasid, sest mul olid "kerged sümptomid", kuid valitsus ei luba neil minu testidega edasi tegutseda!"

Vähe sellest, et riik analüüsimisele piirid on seadnud, Newman selgitab, et maksis testide eest üüratu summa. "See kõik läks mulle maksma 9116 dollarit ja nad ei andnud mulle isegi tulemusi. Nad saatsid minu ja veel paljud inimesed koju ning soovitavad lihtsalt karantiinis püsida."

Newman ei mõista, kuidas pole riik siiani piisavalt võimekas, et teste analüüsida, kui Hiina olukord oli juba ammu kõigile teada. "See ei olnud üllatus, see oli mitte piisav ettevalmistus."