Praeguseks rekordiliselt kaua kestnud telesarja näitleja tunnistab, et ei tahtnud kunagi loobuda, kuigi esimesed aastad olid üsnagi talumatud, vahendab Fox News.

"Esimesed 10 aastat olid meil tõsised kultuuriprobleemid, väga halb käitumine ja mürgine õhkkond," meenutab Pompeo ja tunnistab, et loobuda ta lihtsalt ei saanud. "Kui ma lapsed sain ei olnud asi enam minus. Ma pidin peret toitma."

Peale 10. hooaega tehti tõsiseid muutusi nii kaamera taga kui ka ees. "Minu eesmärgiks sai teha tööd nii, et sellest saaks kogemus, mille üle ma uhke ja õnnelik saaks olla, sest 10 aastaga oli tekkinud nii palju segadust."

Näitleja ja autor Shonda Rhimes otsustasid sarja lõpu nii ümber kirjutada, et kogemus oleks suurepärane ka näitlejatele. "Sellepärast ma jäin."

Veelgi rohkem andis hoogu Patrick Dempsey lahkumine, kui kõik arvasid, et ilma meessoost peategelaseta ei saa sari edasi minna. "Ma tahtsin tõestada, et saab."

Ka raha õppis Pompeo oma töö eest hiljem küsima. Esimestel hooaegadel teenis kaasstaar Dempsey näitlejannast ligi kaks korda rohkem. "Mu abikaasa ütles, et kinnised suud ei saa toidetud." Praeguseks teenib Pompeo hooaja eest ligi 20 miljonit USA dollarit.

Sarja 16. hooaega algab juba sügisel.