"See on tõesti põnev. Järgmine hooaeg. Olen seda öelnud varem, aga hooaegades on olnud palju kohti, kus on vaja olustikku paika panna. Ja mõned osad, kus sa oled ilmselt "Okei, annavad infot, saan aru. Saame teada selle inimese kohta. Ja me teame juba selle inimese kohta. Oo, ja seal on see inimene,"" püüab ta edasi anda emotsioone, mis seni tekkinud.

"Aga saabuval hooajal, mida me filmima hakkame, ei ole seda. See lihtsalt läheb ja läheb ja läheb. Šokk šoki järel. Eepiline hetk pärast eepilist hetke. See on mentaalne, see on eepline. Ja muidugi Dany on osa sellest," rääkis ta Los Angeles Timesile.

Paljastades, mida tema tegelaskuju on on oma eksimustest õppinud, sõnab Clarke, et Daenerys Targaryen on "kahtlemata liikumas tõusvas joones oma vigadest õppimisel."

"See pole aga niivõrd oma vigadest õppimine, vaid tema eneseusaldus ja enesekindlus tulevaste otsuste tegemisel. Ja olla piisavalt enesekindel, et seista nende otsuste eest ja võtta nende eest täielik vastutus," paljastab ta veidi, andmata samas liialt ära.