Varem on spekuleeritud, et 40-aastase telenäo lükkas enesetapuni tema suhe modelli Lewis Burtoniga. Nimelt läks Flack oma elukaaslasele eelmise aasta lõpus kallale ning mees kutsus politsei. Kuigi noored leppisid ära ning Burton võttis süüdistuse tagasi, siis otsustas prokurör tüli edasi uurida ja Flack oleks pidanud kevadel minema ka kohtu ette.

Kuigi Burton oli armastatu enesetapust šokeeritud ning leinas teda erinevatel sotsiaalmeediakontodel, siis nüüdseks on endine tennisist leidnud endale juba uue tuntud tüdruksõbra. Nimelt on tema uueks kaaslaseks poistebändist One Direction tuntud Louis Tomlinsoni õde Lottie, kes on Flackist lausa 18 aastat noorem.

Nii kiire edasi liikumine on tekitanud viha Flacki emas Christines, kes kirjutas Instagrami, et suhe Burtoniga ongi põhjus, miks tema tütar endalt elu võttis. "Ma tahan nii väga, et see (pilt - toim.) oleks kustutatud," kirjutas ta tütre postituse juurde, kus ta poseerib Burtoniga.

Christine kommenteeris ka vana selfiet, mis tema tütar on teinud koos Burtoniga: "Ta on nüüd samas poosis, aga teise tüdrukuga."