Saate viimased minutid tõid kaasa aga pisaraidkiskuvalt südamliku momendi, kui Helen ja Karl-Sander annetasid osa oma võidust teise koha pälvinud saarlastele, kellega nad saate vältel sõbrunesid. Võitjatele oli oluline, et saarlaste peretütar Hedy saaks samuti oma kodu, kus Tallinnas õppides elada. Loovutatud summa osas tekkis ka väike segadus, kuna saatejuht Keili Sükijainen kuulutas lavalt välja, et võitjad annetavad oma võidusummast suisa pool. Publik kontakteerus TV3 avalike suhete osakonnaga ja täpsustas, et loovutatakse siiski 25% võidusummast.

"Me tundsime, et tahame väga aidata saarlaste perekonda. Terve hooaja vältel näha, kuidas üks perekond läheb kõigest koos läbi ja terveneb, kasvab kokku selle keskel… tahame anda neile 25% oma sissemaksust ja loodame, et sellest on neile kasu. See on päris suur summa ja loodame, et nad ei pea jätma oma ehitatud armsat kodu kellegi teise jaoks ja saavad siia kolida,“ kommenteeris Karl.

Terve saate vältel võiski saarlasi ja hipstereid pidada tugevaimateks võidupretendentideks, kes võitsid erinevaid võistluseid kordamööda ja pälvisid teistest osalistest tunduvalt rohkem kuldseid rosette. Kui Helen ja Karl-Sander olid tugevad loomingulistes lahendustes, siis saarlaste Ardo ja Sireti trumbiks oli alati laitmatu teostus, mistõttu polnud neil isegi saate lõppedes ainsatki punast kaotusrosetti.

Võistluses osales kokku 4 paari: hipsterid Helen ja Karl-Sander, Soomest kodumaale tagasi kolinud fitnesspaar Rasmus ja Elina, paljulapseline Saaremaa pere Siret ja Ardo, kes oma lahutatud abielust hoolimata otsustasid luua kodu oma vanimale tütrele ning Tinderis kohtunud küünetehnik Renate ja digiturundusjuht Karel koos aastase pisipõnni Brandoniga.