Taas kord avanevad vanglaväravad, järjekordselt pakub saatus sulle uue võimaluse - sõit kirjapruudi juurde ja muretu vanaduspõlv on nii pagana käegakatsutav. Näib, et sel korral ei saa miski untsu minna.… Kuid ühel hetkel avastad, et oled end taas nurka mänginud ja ainus võimalus tehtut heastada on võtta relv ja minna panka röövima….

Filmi "Pangarööv" peaosades on Hannes Kaljujärv ja Henri Kuus. Teistes osades Karin Tammaru, Marilyn Jurman, Indrek Taalma, Marika Barabanštšikova jt.

Režissöör on Andrus Tuisk, operaator ja kunstnik Manfred Vainokivi, stsenarist Mihkel Ulman, kostüümikunstnik Anu Lensment, produtsent Manfred Vainokivi. Filmi tootis stuudio Filmivabrik.
Mängufilmi "Pangarööv" eelarve oli 6,4 miljonit krooni, tootmist toetasid Eesti Filmi Sihtasutus, Eesti Kultuurkapital ja Euroopa Liidu Media programm. Filmi võtted toimusid 2008 suvel Tallinnas, Rõuges, Leigol jm. Eestis.

"Pangaröövi" rahvusvaheline esilinastus toimus käesoleva aasta augustis Montreali filmifestivalil "Focus on World Cinema" programmis. Filmi näidati ka Soomes "Armastus ja anarhia" festivalil. Oktoobri lõpus linastub film Indias, Mumbai rahvusvahelisel filmifestivalil "World Cinema Secion" programmis ja novembris Kairo rahvusvahelisel filmifestivalil.