Aga kas see on surma pealt teenimine, mis palju kõneainet tekitanud selle klipi ning ka ainest andnud Titanicu näitusega seotult? "Ei ole - kui tehtaks show kabaree ja tants ja trall sellest, siis vast.. kui tehtaks midagi võltsi ja showlikku, mida seal polnud."

"Vastupidi - tegelikult on see sündmus, millest on vaid 20 aastat möödas. Emad-isad, kes oma lapsed matnud, on elus, lapsed, kes vanaemad kaotasid, on elus, aga teema on kadunud. Vaadake või 2013. aasta kajastust meedias 28. septembril... Ometi oli tegu Eesti ajaloo ühe suurima sündmusega. Mul oleks näiteks hea meel, kui oleks ka Estoniast püsinäitus. Valge laev. Kõik oleneb, kuidas teha. Peenetundeliselt saaks ilusa näituse isiklikest esemetest, faktidest, asjadest, mis on laevalt ka varem toodud ja inimeste kodudes."

"Mind kohutavalt häirib, et see Estonia teema on nurka visatud. Sama tunne nagu nõukaajal rasedusega - nagu haigus, millest ei räägita ja keegi ei torgi. Puudub inimene, kes võtaks ette, ja kas või ninast veri väljas ajaks selle asja lõpuni - kes ajaks faktid välja poliitikutelt ja saabuks lõpuks selgus, kes süüdi on. Teema tuleb vähemalt päevakorrale taas, mis sest, et sellisel tobedal moel. Mõnes mõttes on mul isegi hea meel, et see sketš tehti, kuigi ehk 50 aastat liiga vara. On suur vahe, kas möödas on 20 või 100 aastat."

"Naljana oli see ju hea nali, fun klipp, lihtsalt liiga vara. Ehmatus oli ja teist korda vaatasin kõiki klippe, peale selle. Enam ei tahtnud. Mõtlesin esimesel korral vaadates imelikul kombel mitte endale, vaid sellele, mida tunnevad need vanemad, kes oma lapse matsid, sest loodusseaduste järgi peaks ikka lapsed oma vanemad matma..."