“Mida Rahva Tujurikkuja näitas? Seda, et nalja tegemine on tõsine asi,” selgitab Normet Publikule antud intervjuus. “Nalja ei saa teha nii, et lähed mütsiga lööma. Need tegijad, kes saatesse pääsesid, väärivad palavat aplausi! Tegelikult on tunnustuse ära teeninud kõik need mitusada tiimi, kes oma video saatsid. See oli suur julgustükk! Aitäh!” tänab ta. “Parimate klippide pealt on hea vaadata, kui raske ülesanne on nalja tegemine. See on kunst.”

Seda enam tuleb Normeti sõnul olla õnnelik neil hetkedel, mil huumor töötab — neil hetkedel sünnib midagi väga erilist ja isegi ravivat ning naer on terviseks. "Minu soovitus kõikidele osalejatele on see, et jätkake kindlasti! Harjutamine teeb meistriks. Kohtume peagi ETV ekraanil,” tõmbab ta Tujurikkuja teemal otsad kokku.

Mis puudutab aga Linnateatri näitleja Priit Piusi etteastet, kus ta taasesitab Eesti televaatajaile juba nähtud-kuuldud tõlgendusi poliitikutest Edgar Savisaarest, Urmas Paetist ja Mihkel Rauast, toonitab Normet, et ei maksa arvata, justkui oleks Pius ennast korranud: "Ta pole saatejuht, vaid näitleja ja see on iga näitleja enda valik, kus esineda. Meile väga meeldis tema "Kontaktis" tehtud paroodia ja me tahtsime tema talenti viia laiema avalikkuse ette."