Facebooki on tekkinud kommuun ""Kodus ja võõrsil" peab jääma eetrisse". See ühendab noored ja vanad, kes on alustanud võitlust, et oma lemmiksari kas mõne muu kanali, kui Kanal 2 või 11 eetrisse saada.

Kommuuni juht andis paar tundi tagasi Facebooki lehel teada edusammudest: "Suhtlesin hetk tagasi telefonitsi TV 3ga. Uurisin, kas on reaalne, et TV3 hakkab tulevikus näitama sarja "K&V". Vastati, et seda kaalutakse väga põhjalikult, sest sarja sisseostmine on väga kallis. Seega lootust on, aga pead ei anta. Juhul kui hakataksegi sarja näitama, siis antakse nende poolt välja pressiteade. Küsisin ka, et kui palju on soovijaid ja vastuseks naerdi ning öeldi, et ikka väga väga palju. Jätkame samas vaimus!! Te olete väga tublid!!"

Kanal 11 kommunikatsioonijuht selgitas Publikule, et "Kodus ja võõrsil" näitamine lõpetatakse vähese vaatajahuvi tõttu. Tundub, et kõik fännid, kes siiani peidus olid, on välja astunud ja oma lemmiku eest võitlema asunud, sest kommuuni on juba praeguses kogunenud ligi 2000 inimest.

Kuniks "Kodus ja võõrsil" ei ole telelinadel tagasi, saab Kanal 11 eetris vaadata prantsuse draamaseriaal "Uus võimalus" (Seconde Chance), mida saab näha argipäeviti kell 19:00 ja kahe osa kaupa.