Eelmisel reedel avaldati saates "Reporter", et Kanal 2 on lõpetanud koostöö "Kodutunde" produtsendi Kristi Loigoga, kuna kahtlustatakse annetatud rahade väärkasutamist. Varasemalt on saadet süüdistatud Loigo tädi maja renoveerimises annetatud rahade eest. Kanal 2 otsustas kõiki neid asjaolusid arvesse võttes Loigoga koostöö lõpetada, muutes saate tuleviku teadmatuks.

Nagu teistegi teemade puhul lähevad inimeste arvamused siin lahku. Ühed leidsid kinnitust, et saade on pidevalt rahadega nihverdanud, teised toetavad Kristi Loigot ja kolmandad soovitavad saatel TV 3-e üle kolida. Selle otsuse teevad küll vaid telekanalid ise, aga toetajaskonda sellele jätkub.

Nii "Kodutunde", Kristi Loigo kui saatejuhi Anneli Lahe Facebooki lehelt leiab mitmeid inimesi, kes soovitavad saatetegijatel Teet Margna ja Kristjan Jõekalda eeskuju jälgida ja teise kanalisse kolida.
"Siis tuleb TV3 üle kolida nagu paljud erinevad saated on teinud ! Saate edasi inimesi aidata!" leiab üks saate fänn.

"Täpselt, minge TV 3 nii nagu tegid Margna ja Jõekalda. Milleks lasta ennast klohmida?" lisab teine.

"Kanal 2 on ikka täitsa haige, Jõekaldast ja Margnast said lahti ega oligi arvata, et "Kodutundele" pannakse ka pomm! Minu vennal käis ka "Kodutunne" aitamas ja nad olid väga rahul, tugev tiimi töö!" ütleb kolmas.

Neljas telekanalit ei täpsusta: "Aeg on vahetada kanalit. Juba ammu ei vaata Kanal 2-st muud kui "Kodutunnet". "Kodutundel" on aeg uus kodukanal leida."

"Usun, et TV3 Eesti / TV3 Estonia pakuks Teile rõõmuga eetriaega," leiab viies fänn.

"TV3 ootab!" ütleb kuues saatevaataja.

"Vahetage kanalit. Kanal 2 ongi juba ära tüüdanud oma nn nende poolt õige vaatega. Lahmivad huupi," ütleb järgmine.

"Mahub ka see saade TV3-e," usub kaheksas fänn.

"Elu näitab, et kõik, mille Kanal 2 prügikasti heidab, korjatakse TV3 poolt üles ning tullakse tagasi, et olla suurem ja tugevam. Show must go on...," leiab üheksas.

Kanal 2 on öelnud, et nad kaaluvad võimalust politsei poole pöörduda, sest Loigole kuuluva firma, mille alt saadet tehti, raamatupidamine telekanali kahtluseid raha väärkasutuse osas ei summutanud.

Nii Kristi Loigo kui Anneli Lahe tegid mõlemad saate kaitses Facebooki postitused, kus eitasid telekanali süüdistusi.

Anneli Lahe täpsustas Kroonikale, et loomulikult usun ta, et süüdistusteks ei ole alust. "Kuidas muidu saaksin nii mina kui terve meeskond seda saadet teha?! Me loodame kogu meeskonnaga, et vajalikud dokumendid jõuavad sinna, kuhu vaja ning "Kodutunne" saab jätkata," ütles ta.