Sotsiaalmeedias ilmunud postituse all on palju kommentaare, kus inimesed ütlevad, et tahavad paarikest rahaliselt aidata. Kristel ja Hendrik vastasid seal, et hinnatakse väga ideed ja soovi aidata nad uude koju, kuid tunnevad et peavad oma jõududega siiski hakkama saama. "Arvame, et tõelisi abivajajaid on küll ja veel, kellele te saate abiks olla. Ja mis peamine, see ei ole hüvastijätt, vaid loodetavasti millegi uue algus."

Üks inimene pakkus kommentaariumis, et ehk annaks arendajaga mingi erilahendus leida, näiteks, et esialgu nad üürivad ja proovivad hiljem uuesti laenu saada. Kristel ja Hendrik märkisid selle all, et kõik juhtub siiski põhjusega ning ju siis ei pidanud seekord nii minema. "Ning pluss on ju asja juures see, et kui leiame endale uue pesa, siis saame selle ehitamise ja sisustamisega teid jälle kursis hoida."

Mis puutub laenusoovi luhtumisse, siis postituses selgitasid nad: "Kuna Hendrik jäi keset saate tegemist töötuks, sest firma kus ta töötas lõpetas Eestis tegevuse ning teadagi on Kristel beebiootel, siis hetkel me ühestki pangast laenu ei saa ja endal kahjuks ei ole 150 000 eurot tagataskust võtta, et see kodu endale soetada..."