Kokku 15 inimest — viis igast Balti riigist — asuvad elama ühe katuse alla tsivilisatsioonist ära lõigatud maamajja, teatas ETAle TV3 pressiesindaja Annika Remmel. Elamistingimused selles talus vastavad 100 aasta tagustele oludele, puuduvad igasugused mugavused, millega kaasaegne inimene on harjunud

Tõsielusari “Farm” filmiti 50 päeva jooksul Hiiumaal, Mihkli Talumuuseumis. Igast päevast valmib üks osa. Argipäeval eetris olevate episoodide pikkuseks on pool tundi ning nädalavahetusel läheb eetrisse tunniajane episood, mis võtab lõppeva nädala kokku.

Eestlastest elavad farmis 21aastane üliõpilane Madis, 32aastane projektijuht Maris, 31aastane turvamees Gabriel, 22aastane kokk-kondiiter Heli ning 46aastane restoranipidaja Kalle.

Lätlastest osalevad saates 31aastane florist Ilona, 20aastane müüja Una, 42aastane ehituskaupade konsultant Maris, 28aastane metsamees Gojko ning 47aastane õpetaja Liene.

Leedulastest on mängus 19aastane üliõpilane Andrius, 21aastane üliõpilane Nerijus, 30aastane ärimees Zidrunas, 21aastane üliõpilane Zaneta ja 41aastane kultuurikeskuse juhataja Izolina.

Tõsielusari Farm ei ole ellujäämiskursus, vaid katse, kus püütakse välja selgitada erinevate inimeste kooseksisteerimise ning töötamise võimalused ja ohud. Sarja selgrooks on töö ja närvideks inimsuhted.

Sarja Eesti-poolseks saatejuhiks on Marko Matvere, dramaturgiks Jaanus Rohumaa, pearežissööriks Jaanus Nõgisto. Balti riikide tootjateks on STRIX Rootsist ja Ruut Eestist, kes on aastaid tootnud ka Robinsoni-seriaali.