"Seksi ja linna" igi-režissööri ja ühe looja Michael Patrick King'i töö on loomulikult ettekavatsetud ja kindla peale minek.
Fännid ja moegurukesed saavad filmist kätte täpselt selle mida nad ootavad: disainriided, kingad, käekotid ning barbie-nukuliku elustiili, mida varjutab vaid ideaalse (sugu)ühte otsingu konarlik teekond.

Ülejäänutele võib ekraaniteose karjuv pinnapealsus natuke haavav olla, sest seansi eest tuleb siiski reaalset, tööga teenitud raha välja käia.
Lohutuseks nii palju, et mainitud šampanjamullid on tõepoolest säravad. Nendeks on Liza Minelli juba ette legendaarseks kuulutatud "Single Ladies" etteaste geipulmas ning peaosa-neliku (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon) äärmiselt kaasakiskuv karaoke "I Am Woman".

Nii mõnegi kriitiku meelerahu on häirinud tegelaskujude provotseeriv käitumine islamiriigis.
Kui moslemite suhtes ebakultuurne ja ründav käitumine närvi ajab, siis soovitaks oma pahameele kahurid suunata Iraagis, Afganistaanis ja Tšetšeenias toimuva ehk tõeliste probleemide suunas.

Kondoom Abu Dhabi täikal ei ole rahvusvaheline skandaal nagu film ise ei saa olema kaua mäletatud saaga. Valmistajate poolt määratud eesmärgi täidavad nad siiski ära.