Kahtlemata on see üks 2013. aasta enimoodatumaid filme. Saades teada raamatu ekraniseeringust, ei suutnud vampiiride saaga ning uue raamatu austajad ametlikku kodulehekülge ära oodata ning tegid ise oodatud filmile lugemata arvul fännilehekülgi ning postitasid internetti filmi sisukirjelduse.

Filmi tegevustik toimub tulevikus, kus inimkond vallutatakse võõra nähtamatu liigi poolt, kellel pole keha. Need võõrad hinged võtavad üle inimeste kehad kustutades nende mälu. Võitlus maailma pärast on lõppenud, aga võitlus inimeste tuleviku pärast on alles alanud. On vaid käputäis ellujäänuid, kes võitlevad selle invasiooni vastu. Üks nende seast on Melanie, kelle keha vallutab hing nimega Rändaja. Selle asemel, et oma meeltest lahti öelda, keeldub ta haihtumast ning täidab Rändaja mõtted kujutluspiltidega oma armastatud mehest Jaredist. Ta on valmis riskima kõigega, et päästa oma väljavalitu ja tõestada, et armastus ületab kõik raskused.

Melanie Stryderi osa mängib Oscarile kandideerinud näitlejanna Saoirse Ronan ( “Lepitus”, “Hanna”), tema armastatut aga noorema põlvkonna Hollywoodi nägus meesnäitleja Max Irons („Dorian Grey”, „Punamütsike”). Filmi režissöör Andrew Niccol on aga tuntust kogunud läbi oma teoste „The Truman show“ (kandideeris Oscarile ja Kuldgloobusele) ja „Sõjajumal”. Filmi „Keha” suurepärane lugu kustumatutest tunnetest esilinastub Eestis 5. aprillil.