Üks kohale saabunud meestest, kes annaga Egiptuse päikese all sobivust testis, oli Lauri, kes ise on enda kohta selgitanud nii: Siiani üksik, sest kogu tema aeg kulus tööle ja vanemate eest hoolitsemisele. Nüüd tahab ta naise majja tuua, et suures elamises rohkem elu sees oleks - „Aeg on edasi liikuda“, ütles Lauri. „Ma otsin Annat, Anna otsib supermeest. Mina see olen“.

Teine mees, Mario selgitab aga saatesse tuleku põhjuseid nii: ta vaatab kadedusega oma sõpru, kes kõik on endale elukaaslased leidnud ja see motiveeris teda ka Anna südame pärast võistlustulle astuma. „Ma olen juba nii vana, et sooviks kedagi oma kõrvale, üksi ei saa olla“.

Anna ise nägi ka filmitud materjali A Le Coq sviidi privaatesitlusel esmakordselt ja kui vahepeal naeris kõva häälega, siis veidi hiljem vaatas ammulisui.

Kui suure telekogemusega Anna aga esimesest kohkumisest üle sai, läks lõbusaks: naine tegi üle saali kõigile kuuldavaid humoorikaid vahemärkusi ja lustis. Kas Anna leidis meeste seast ka selle, keda otsis, esitlusel ei paljastatud ja kogu toimuma hakkavat hoiti suure saladuskatte all.

Vaata, mis toimus esitlusel ja kruti end juba 16. aprillil kell 20.00 TV3 lainele, et Anna seiklustele kaasa elada: