Selgeltnägijate särava esindajana oli kohal Ilona Kaldre, sarja poole pöördunud abivajajatest sai tervitada Ivikat Põlvamaalt ning loomulikult oli esitluse toimumiskoht eriline. Nimelt on Vanaturu kael 10 asuv restoran Margo koht, mida armastab kummitus. Tegemist on noore neiuga, kes kauni, kuid õnnetu armuloo tõttu rahu ei saa ning tegutseb Margo ruumides vägagi aktiivselt.

Ilona Kaldre sõnul ärkas pärast restoranis tehtud põhjalikke remonditöid ellu keskajast pärit lugu vallalise neiu ja abielumehe õnnetu lõpuga suhtest. Neiu hakkas kummitama – töötajaid segama, nõudega kolistama, tulesid kustutama ja uksi sulgema, lisaks häiris miskipärast just meespersonali. Kummitava neiu juhtumiga asuvadki sarjas tegelema Ilona Kaldre ja Aljona Orlova ning jõuavad ilusa lahenduseni – kummitus rahuneb ning armastuse energia suunatakse selgeltnägijate poolt sisse seatud „armunurgakesse“, kus kallimaga koos istudes ja peeglisse vaadates saab suhet parandada. Seega tasub paarikestel Margot külastades just „võlulauakese“ taha istuda – see toimivat suurepäraselt. Üksikutel tuleb aga armusoov peeglisse vaadates lendu saata - positiivne energia jõudvat otse kosmosesse ning hakkavat elusündmusi soodsalt mõjutama.

„Appi tuleb selgeltnägija“ on kodumaine sari, kus Eesti, Venemaa ja Ameerika parimad selgeltnägijad tulevad taas eestimaalastele appi ja leiavad vastused inimesi aastaid vaevanud küsimustele. Uuel hooajal tuleb sensitiividel leida lahendus mitmele mõrvaloole, astuda kontakti teispoolsusega, ohjeldada poltergeiste ja maapeale tegutsema jäänud vaime, eemaldada needused, mis takistavad inimestel terveks saada või armastust leida. Nende lugude käigus kuuleme ja näeme palju müstilist ning tavaloogikaga seletamatut. Uuel hooajal aitavad inimesi Eesti oma selgeltnägija Ilona Kaldre, vaatajatele eelmistest hooaegadest tuttavad Aljona Orlova ja Veet Mano ning uuena tegijana tuntud Moskva šamaan Dardo Kusto. Avasaates tuleb selgeltnägijatel lahendada möödunud sügisel Eesti avalikkust vapustanud noore ema Jekaterina Sjomina ja tema elukaaslase surmalugu ning aidata 19-aastast Heilyt, kes on viimased kolm aastat võidelnud erinevate tervisehädadega ning keda ähvardab ratastooli jäämine.

Vaata pilte esitluselt: