Kui "Suvesangarid” puidust kuudis  avatuks kuulutati ja kuut edasirändamiseks treilerile pakiti, kutsuti kõik Kalma tunnisauna, kus privaatruumides selgus tõde — intervjuud saadet tegevad mehed ei anna, küll aga on nad ühe ajakirjanike eest valmis kirjutanud, mis hea õnnega välja õngitseda tuli. Õnnelik intervjuu “võitja” oli Nelli Teataj, mille esindaja hoidis saadut kiivalt salajas ja nii jääbki teadmata, mis Indrek Vaheojal ja Kristjan Rabil enne saadet öelda oli.

Pärast seda võeti aga ette Eesti indiaanlastele omane suvemanamine, mis täisriides mehed lavale leili viskama viis — üks kapatäis, et oleks ilus suvi, üks kapatäis, et oleks päike ja üks kapatäis selle nimel, et iga päev kell 22.00 hakkaks vihma sadama ja kõik inimesed tuppa “Suvesangareid” vaatama läheks.

Saunast väljudes oligi udu asendunud päikesega ja treiler limusiiniga ukse ees, mis transportis ajakirjanikud 25 minutit kestva tipptunni-reisiga mõnekümne meetri kaugusel asuvasse puhvetisse Tops. Ajuvabalt lõbus lahendus!

Topsis tervitas ajakirjanikke ja sangareid onu Heino (mitte “Tujurikkujast” tuntud, vaid peovanem Heino Sinisalu, kes paari naljajutuga üritusele hoo sisse lükkas ning ühistantsuga nii mõnelegi palju piinlikkust, ent samas nalja valmistas).

Kui kõik see tehtud, oli aeg asuda veini avama ja Kristjan Rabi ning Indrek Vaheoja viisid selle tseremoonia akutrelli abil läbi. Teine pudel käitus trellijõule allumatult ning leidlikud mehed laenasid lõpuks köögist sõela, et korgipurusest vedelikust vein välja kurnata. Muide, jaburaid nippe nagu trelliga veini avamine, lubasid nad saatesse suve jooksul palju!

Vaata pilte ja videot ning ole valmis — suvesangarid tulevad alates tänasest neljal õhtul nädalas su elutuppa TV3 vahendusel kell 22!

TV3 video: