Juba sel esmaspäeval jõuab TV3 eetrisse Eesti suurim mõistatus, mis on siiani lahendamata. Mida uurisid ja leidsid nõukogude sõjaväelased vene aja lõpul Meriväljalt? Kas tõesti oli tegu maavälise objektiga? Just seda tulid uue põnevussarja "Merivälja" osatäitjad ja produktsioonimeeskond Coca Cola Plazasse uurima. Ka näitlejatele endile oli see huvitav, sest osa ise nad näinud polnud ning ootusärevus oli suur.

Uues kõhedusttekitavas põnevussarjas saabub Meriväljale tööle nooruke tütarlaps Karin (Lauli Otsar), et hakata hooldama ratastooli aheldatud kõnevõimetut meest (Andres Lepik), kuid ootamatult selgub, et Karinil on täita hoopis teistsugune ülesanne. Tegevus toimub tormiliste üheksakümnendate lõpul ja käivitub põnev ning müstiline sündmuste ahel, et lahendada Merivälja mõistatus.

Kodumaises põnevusseriaalis löövad kaasa Merle Palmiste, Argo Aadli, Andrus Vaarik, Olav Osolin, Tarvo Krall, Maria Avdjushko, Lauli Otsar, Andres Lepik ja paljud teised. "Merivälja" teeb eriliseks ka spetsiaalselt sarja jaoks kirjutatud muusika, mille on loonud noor talent Taavi Aavik.

Uus ja kõhedusttekitav müstiline põnevusseriaal "Merivälja" stardib juba esmaspäeval kell 21.30 TV3s!

SARJA TREILER: