Annetustelefonid Peedu ravikodu toetuseks on avatud kuni 31. detsembri südaööni. Helistades numbrile 900 7701 saab annetada 5 eurot, numbrile 900 7702 helistades 10 eurot ning numbrile 900 7703 helistades on annetussumma 25 eurot. Telia Eesti, Elisa ja Tele2 vahendavad annetusi vahendustasuta.

Kodulehel www.peedukodu.ee saavad pangalinke kasutades oma annetuse teha nii ettevõtted kui eraisikud.

ETV heategevussaade "Jõulutunnel" ja MTÜ Oskar Alliku kodu on ühendanud jõud, et koos heade inimeste abiga panna alus Peedu ravikodule. Ravikodu eestvedaja, lastearst ja psühhiaater Anne Daniel-Karlsen on miljööteraapilist ravisuunda arendanud Eestis viimased kümme aastat. Nüüd on lootust, et miljööteraapiline ravikodu tuleb "Jõulutunneli" toel sarnaselt Põhjamaadele ka Peedule

Lisaks astus saates üles ka Curly Strings ja seda koos saatejuht Kristjan Pihliga.

Saates käis külas ka jalgpallur Ragnar Klavan koos perekonnaga. Klavan sõnas, et ei kahetse, et liigat vahetas ning Itaaliasse kolis. Ka perekond oli sellega rahul. Üks poegadest märkis, et talle meeldib soe kliima.

Jõulude aegu on neil kiired ajad - Eestis tahetakse kohtuda sõprade ja sugulastega.

Saatest asus läbi ka Kriss Soonik-Käärmann koos oma lapsega. Ta rääkis intervjuus, kuidas elurütm on pärast lapse sündi muutunud.

Läbi aastate on "Jõulutunnel" kogunud heategevuseks rohkem kui 3,3 miljonit eurot. Tänavune "Jõulutunnel" on endale võtnud läbi aegade suurima ülesande - koguda Peedu ravikodu rajamiseks 750 000 eurot. "Jõulutunneli" produtsendi Ene-Maris Tali sõnul on "Jõulutunneli" missioon alati olnud aidata neid, kes tõeliselt abi vajavad. "Meie ümber ja meie kodudes on palju kurjust ja selle all kannatavad eelkõige lapsed. See kurjus, mida nad on pealt näinud või mis nende endiga on juhtunud, jätab neisse sügava jälje - tekivad ärevus- ja söömishäired, hirmud, depressioon... Need lapsed vajavad professionaalset abi, et oma eluga toime tulla."

Jaga
Kommentaarid