Kui Valnerilt uurisime, mis ta täna TV3s tegi, ei häbenenud mees kinnitada, et tööd ta tõepoolest otsis ning ka leidis. "No mis ma seal kodus ikka passin, tööd on ju vaja teha! TV3 oli muide üks esimesi, kes mulle helistas, kui kanalist (Kanal 2 - toim.) ära tulin," avaldas ta Publikule antud intervjuus.

"Neil on paar saateideed, mis mind aga eriti hetkel ei köida, seega ma arvan, et lähen ikka uudistesse, jah. Minu ainus tingimus oli, et ma kelleltki tööd ära ei võta," tutvustab ta oma plaane ning ei jäta lisamata seda, et uute tööpakkujate sekka mahtus ka pealinna telekanal: "Eks Tallinna TV palgapakkumine oli parem, aga vaid pealinnakeskseid uudiseid teha ei pakkunud pinget," avaldab Valner.

Valner on aastate jooksul Viglaga ragistamise käigus varemgi TV3s maad kuulamas käinud, kuid seekord on asi tõsisem. "Eks see tee ole tuttav jah sinna majja, aga praegu läheb ikka päris asjaks," kinnitab reporteritööd jahtiv aktiivne loomakaitsja.

Valner lahkus Kanal2st paar päeva tagasi, kui süüdistas kanali juhti Ivar Viglat purjus peaga ebaselgete töökäskude andmises ning loomade solvamises. Lähemat võid juhtunust lugeda artiklist: