"See, et ma juba teist korda saates olin, on topeltvõit," tegi Kojamees nalja, et ei ole väljalangemise üle väga õnnetu.

Täna tantsitakse quicksteppi ja rumbat.

Urve Palo ja Aleksandr Makarov - quickstep

Ants Tael: "Urve, natuke liiga püsti olite alguses. Tagurpidi sammud ei olnud head. Algus oli väga kean, aga lõpus tuli väsimus peale. Miks te poole tantsu peal lahku läksite? Selle eest rebime ühe punkti maha. Üldiselt oli tants väga kena."

Merle Klandorf: Urvel läks just selle keelatud lahkumineku ajal segamini. "Aga meeldis mulle teie koreograafia juures see, et ei ei läinud kergemat teed pidi." Üldiselt tundub Merle Klandorfile, et standardtantsud sobivad neile natuke paremini, kui ladina tantsud.

Jüri Nael: Ka Jürile ei meeldinud paari lahkuminek, kuid muidu kiitis ta paari. "Minu suu läheb kohe kõrvuni, kui teid näen," kiitis Jüri.

Punkte kokku: 13

Johannes Ahun ja Kerstin Kruuse - rumba

Ants Tael: "Nii tants kui muusika olid ilusad," kiitis Tael Liisi Koiksoni lugu. Talle ei meeldinud Johannese käed, mis olid kohmakad, koolipoisi omad. Samuti jooksis paar muusikas ette. Siiski oli kriitiline Ants Tael rahul: "Väga meeldis mulle, aitäh!"

Merle Klandorf: "Ma ei tea ju siis laua taga, millised on järgmised esitused, aga see tants oli väga hää," oli Merle Klandorf vaimustuses. "Käed ja õlaliin peaks olema omavahel kooskõlas - käed kippusid minema liiga selja taha," heitis kohtnik väikest apsu ette.

Jüri Nael: "Mulle meeldis see, et see lugu jäi minu jaoks lühikeseks - ma oleksin tahtnud rohkem näha," kiitis Jüri. Johannes oli Jüri snul küll natuke liiga närvis, kuid siiski oli kohtunik väga rahul. "Väga ilus vorm oli!"

Punkte kokku: 17


Tarmo Kruusimäe ja Karin Lillemaa - quickstep

Ants Tael: "Algus oli väga kena, kui quickstep lõpuks peale hakkas," kommenteeris Ants Tael, kuid ei olnud esitusega üldse rahul: "Spinnid läksid täitsa metsa. Jalatööst ma üldse ei räägigi..." Tants oli aga Taela sõnul üldiselt meeldiv.

Merle Klandorf: "Minu jaoks see ei olnud quickstep. See muusika ei olnud quickstepi muusika. See oli nagu Iiri rahvatants, mitte quickstep!" oli Merle Klandorf kriitiline.

Jüri Nael: "Ma ei oskagi nagu midagi öelda selle peale," oli isegi muidu jutukas Jüri Nael pettunud.

Punkte kokku: 10


Dave Benton ja Valeria Fetissova - rumba

Ants Tael: Taelale meeldis paari muusikavalik. "Kui nüüd norida, siis sissetulekus oleks võinud olla rohkem rumba sammu," kritiseeris Ants Tael. Tael kiitis, et Benton sai rumbarütmiga väga hästi hakkama. "Kui millegi kallal norida, siis ainult seda, et tantsu oli vähe."

Merle Klandorf: "Musikaalselt tänaseni kõige parem esitus, aga Dave´i puhul ma selle üle ei imesta."

Jüri Nael: "Dave, kus oli kirg?" ei jäänud Jüri esitusega rahule. "Oleks seda sinult rohkem oodanud." Ta heitis Bentonile ette, et ta vaatas natuke liiga palju maha. "Ja kohati tuli Dave´i silmadesse hullunud abikaasa pilk - selline, kes sööb kohe oma abikaasa ära."

Punkte kokku: 13


Ženja Fokin ja Aleksandra Žeregelja - quikstep

Ants Tael: "Kui te alguses nende kaabudega sisse tulite siis ma mõtlesin, et - issand jumal - jälle need vuntsid," kartis Ants Tael, et näeb jälle komejanti, kus kesine tantsuoskus peidetakse kostüümide taha. Aga Tael oli meeldivalt üllatunud ja tants talle meeldis. "Tantsu kohta - liiga pikk lõpp oli, koostöö oli kehvavõitu. Kiired sammud peavad olema kiirelt tantsitud!"

Merle Klandorf: "Meeldib mulle väga must-valge kombinatsioon - see on ka minu nõrkus." Ženja sai komplimendi, et on oma turjaprobleemist lahti saanud.

Jüri Nael: Mis mulle väga meeldis, oli kogu selle numbri ülesehitus. Ma arvan, et selle numbriga teenisite te päris palju hääli.

Punkte kokku: 16


Ithaka Maria Rahula ja Marko Kiigajaan - rumba

Ants Tael: "Kui näitemängus läheb tekst meelest ära, tuleb edasi mängida", kommenteeris Ants Tael Ithaka ja Marko tantsu sassiminekut. "Seisang ei ole hea, natuke läheb tasakaal ära."

Merle Klandorf: "Mulle tundub, et kõikide paaride kõige suurem paanika on see, mis siis juhtub, kui sassi läheb. See on inimlik!" lohutas ka Merle Klandorf. "Mind häiris see, et Ithaka vaatas kogu aeg maha." Merle ütles, et peab olema rohkem silmsidet. "Jätkake samas vaimus!"

Jüri Nael: Mulle ka meeldis see sassimineks, see tõi inimelikkust siia tantsupõrandale. Naela sõnul tegi Ithaka Maria Markole kirega ära selles tantsus. "Ma väga ootan teie järgmisi Ladina-Ameerika tantse."

Punkte kokku: 14


Nastja ja Marko Mehine - quickstep

Ants Tael: Seade kohta ei öelnud Tael ühtegi halba sõna. "Väga kenasti püsisid tantsuvõttes."

Merle Klandorf: Kuigi muusika ja seade sobisid omavahel Merle sõnul hästi kokku, on tal natuke võõras vaadata sellist slaaviliku seadet quickstepis. Merle kiitis kohapeal pöörlemist - paar ei eksinud selles kordagi. "Korralik kodutöö!"

Jüri Nael: "Kirg on olemas!" kiitis Jüri. Kohtuniku asust oli esitus väga teatraalne.

Punkte kokku: 14


Liina Vahter ja Mairold Millert - rumba

Ants Tael: "Tants oli võrreldes eelmise korraga tunduvalt meeldivam - ei olnud nii abitu," kiitis Ants Tael. "Kehas võiks natuke rohkem toonust olla."

Merle Klandorf: Merle Klandorfile meeldis hingestatus tantsus. Sammud olid kohtunike arvates liiga pikad, kuid tants oli siiski palju parem kui eelmisel korral.

Jüri Nael: Jüri Naelale meeldis samuti paari kirglikkus. "See oli väga võrratu!" Naela arvates tegid nad kõigile pika puuga ära!

Punkte kokku: 15


Vaata, mis toimus enne saadet lava taga!