Võtted toimuvad Tallinnas ja Harjumaal 2019. aasta detsembrini ning lisaks ootuspärasele huumorile ja glamuurile näeb filmis ootamatutes rollides ka tuntud ühiskonnategelasi. Veerand sajandiga on palju juhtunud, kuid Salmonid on jäänud selleks, kes nad olid — Eesti esiperekonnaks, keda nii imetluse kui vaikse kadedusega on vaadatud.

Kunagise seriaali vaatajad mäletavad, kui hästi oskas Salmonite perekond raha teha. Nüüd on endale kindlustatud veel võimsam positsioon, sest Ella Salmon on vahepeal jõudnud olla Eesti Vabariigi president. Loomulikult on sooje kohti jagunud ka teistele pereliikmetele ja nii on Salmonite jõukus ja võim aina kasvanud. Kuhu see kõik lõpuks viia võib ning millega Salmonid end ajalukku kirjutavad, sellest film räägibki.

Mängufilmi pidulik esilinastus toimub 1. aprillil 2020. aastal, mil Ella Salmonit kehastav Ita Ever tähistab oma 89. sünnipäeva. Peaosalistest löövad lisaks Ita Everile filmis kaasa Guido Kangur, Merle Palmiste, Andrus Vaarik, Kersti Kreismann, Maria Avdjuško, Eduard Toman, Ain Lutsepp, Karolin Jürise, Mattias Naan, Rita Rätsepp, Rein Oja ja paljud teised. Produtsent ja režissöör on Toomas Kirss.