Küsimusele, kuidas on võimalik, et filmiroll ja lõputöö teema sedasi kattusid, vastab Vakra, et kokkusattumus ajas teda ennastki naerma. "Üks osa mu lõputöö uuringust oli välitöödel prügikonteinerite sisu kontrollida. Olin seega prügiteemas kaelani sees, kui korraga helistati ja pakuti päriselt võimalust tulla koos Andrus Vaarikuga jäätmeärimehi mängima!"

Kuigi Vakra oli 25 aastat tagasi, mil telesari Salmonid eetris jooksis, alles poisike, kõnetas pakkumine teda kohe, seda enam, et see polnud talle esimene kord kaamera ette astuda. "Mõned aastad tagasi osalesin ühe mööbliettevõtte reklaamklipis, nüüd aga oli võimalus näha, kuidas filmi tegemisel kaadritagune masinavärk töötab."

Võttepäevast jäi Vakrale meelde kolm asja. "Alustasime väga vara, ühele stseenile kulus pool päeva ning režissöör Kirss oli nagu kapten laevas." Enda rollisoorituse osas jääb Vakra tagasihoidlikuks. "Oscarit ma ilmselt ei saa, aga ehk järgmine kord, kui veel rohkem ekraaniaega antakse." Kas see tähendab, et poliitika asemel võib kaalukauss kalduda hoopis näitlemise poole? Vakra sõnul peab elus ka lõbusatele tegevustele aega leidma, nii et uutele rollipakkumistele on ta kindlasti avatud.

Tulles tagasi Salmonites filmis kehastatud prügivedaja rolli juurde, tõdeb Vakra, et huvi keskkonna ja looduse vastu sai alguse juba varases lapsepõlves ja see teema on temaga kaasas käinud läbi elu. Lõputöö sai kaitstud hindele A, kuidas aga õnnestus roll Salmonite mängufilmis, näeme juba 1. aprillil kinodes.