Sügisene telehooaeg sai sel aastal erilise alguse, sest veel enne põhiprogrammiga alustamist tuleid läbi öö kestvaks maratonsaateks kokku 20 saatejuhti. 30 aastat tagasi sündinud “Öö-TV” tuli taas ja uhkemini kui kunagi varem, tuues üheks ööks korraga vaatajate ette tõelise tele kahurväe - tegijad, kelle näod ja nimed on tuttavad uudistest ja päevakajasaadetest, kultuuri- ning meelelahutusprogrammist, spordiülekannetelt ning Eesti teleajalukku läinud saadetest. Neist igaühe täita oli sel ööl üks meeldejääv pooltund.

Kell 21.35 juhatab Marko Reikop Eesti Televisiooni otse-eetris öö läbi kestva eriprogrammi sisse reportaažiga telemajast, kus veel enne oma pooltundi annavad kõik saatejuhid aru, mida ööst oodata on. Näiteks on Reet Linna lubanud televaatajate silme all lasta endale tätoveering teha, stuudiosse tuleb pulmaööd veetma päeval abiellunud paar, tuntud advokaat astub üles DJ-puldis ja saatetegijad vaatavad tõtt ööelu ahvatluste ning ohtudega. Nii teeb Andres Kuusk öise reportaaži erakorralise meditsiini osakonnast ja Taavi Eilat Tartu südalinnast, aga Mihkel Kärmas piilub hoopis svingerite maailma.

Vaata, kes täna telesaadet juhtima tulevad ja mida nad ette võtsid.

Kell 21.35 “Öö-TV” stardib koos kõikide saatejuhtidega
Kell 22.00 Karmel Killandi

Karmel kutsus stuudiosse Vahur Kersna ning ärimees Even Tudebergi, kellega meenutati minevikus eetris olnud ÖÖ TV programme.

Kell 22.30 Liisu Lass

Liisu Lass kutsus stuudiosse Kris Sooniku, kellega räägiti naiste pesust, mugavusest, seksikusest ja moest. Soonik tegi Lassile selga seksika rinnahoidja. Stuudiosse tuli plaate keerutama DJ Aivar Pilv, kes koos Rauno Märksiga mängisid ette kõige kuumemaid hitte.

Kell 23.00 Astrid Kannel

Kannel kutsus stuudiosse kirikuõpetaja Arho Tuhkru, kellega räägiti paradiisist ja põrgust. Järgmisena oli stuudios patoloog Tanel Vaas, kes ise nimetas ennast külmkirurgiks.

Kell 23.30 Owe Petersell

Sensuaalsusest ekraanil käisid Owele rääkimas Eve Kivi, Merle Palmiste ja Marta Laan. Näitleja Taavi Eelmaa valis välja enda jaoks teadlikult grotsesksed erootilised stseenid maailmakinost. Stuudios esitas tantsu Postitantsu treener Piia Martin.

Kell 00.00 Hagi Šein

Hagi Šein kutsus stuudiosse enda õpilased, kes rääkisid televisiooni tegemisest nüüdisajal ja televisiooni rollist ühiskonnas.

Kell 00.30 Reet Linna

Reet Linna lasi endale otse-eetris teha elu esimese tätoveeringu. Muusikat tegi Robert Linna oma bändiga, meeleolu hoidis üleval Kait Kall.

Kell 01.00 Maire Aunaste

Maire Aunaste kutsus stuudiosse vaid mõned tunnid varem abiellunud paari. Reikop üritas Maalehe ja Maakodu reporterina ametis olevale Aunastele kitse kinkida, kuid naine ei võtnud kuidagi vedu.

Kell 01.30 Marko Reikop

Marko kutsus stuudiosse Peeter Oja ning Andrus Vaariku, kes meenutasid “Kitsast kinga” ja palju muudki. Samuti käisid stuudios õudusfilmihuvilised.

Kell 02.00 Taavi Eilat

Taavi Eilat tegi otsereportaaži juba pea kuu aega koroonapiirangute all olnud Tartu linnas ja näitas, milline näeb välja linna ööelu.

Kell 02.30 Grete Lõbu

Grete kutsus stuudiosse burleskitarid, samuti tegi ta fotograaf Toomas Volkmanniga juttu aktifotodest.

Kell 03.00 Mihkel Kärmas

Mihkel Kärmas tegi sissevaate vabameelsete maailma, stuudios olid Kadri ja Oliver Press, kes rääkisid svingimisest ja vabameelsete kogukonnast Eestis. Külastati täiskasvanute klubi.

Kell 03.30 Kristo Elias

Kristo pühendas enda pooltunni jalgratastele.

Kel 04.00 Andres Kuusk

Kuusk käis Põhja-Eesti Regionaalhaigla erakorralise meditsiini osakonnast ja tegi juttu seal töötavate inimestega.

Kell 04.30 Margit Kilumets

Kilumets pühendas enda pooltunni Valdo Pandile.

Kell 05.00 Joonas Hellerma

Hellerma pühendas enda pooltunni Urmas Otile.

Kell 05.30 Tarmo Tiisler

Tiisler kutsus stuudiosse erinevate eesti keele murrakute kõnelejad ja pani nad omavahel suhtlema.

Kell 06.00 Vahur Kersna

Legendaarne saatejuht Vahur Kersna enda väljahõigatud ajal eetris ei olnud. Küll aga sai näha kahe meeskonna osalusel Eesti Mängu, mida juhtis ikka Gaute Kivistik..

Kell 06.30 Urmas Vaino

"Suud puhtaks" saatejuht Urmas Vaino pühendas enda pooltunni saunale ja saunakultuurile. Ta ei jutustanud sellest niisama, heitis endalgi riided seljast ning hüppas tünnisauna.

Ta jagas muljeid Eesti ja Tallinna saunaajaloo kohta, Türgi mõjutustest maailma ja maride saunakultuurile ning tutvustas Kadrina saunaklubi tegemisi.

Kell 07.00 Raul Rebane

Raul Rebane jätkas sealt, kus Hagi Šein pooleli jättis. Ta soovis vaadata, kas Eesti noored ikka on hukas. Tal esinesid saates kaks noort lauljat Joosep ja Teele. Selle järel potentsiaalne Eesti suusalootus Tormis Laine. Meie kodukamaral on talenti ja oskust kogu täiega.

Saateosas meenutati Tarmo Pihlapit, kelle surmast sai sel kuul 21 aastat. Endine Kuku raadio juht Harri Tiido selgitas, miks ta loobus tööst raadiost ning hakkas diplomaadiks.

Kell 07.30 Anu Välba

Anu Välba käis mööda ETV telemaja ja intervjueeris mitmeid kaadritaguseid inimesi, kaasa arvatud operaatoreid, kellest üks oli ligi 24 tundi üleval olnud. Järgmisena rääkis ta "Rakett 69" finalistidega, kes teevad finaaliks ettevalmistusi.

Viimasena intervjueeris Välba Tallinna Ülikooli popkultuuri lektorit Tõnis Kahu, kes rääkis narkootikumide kasutamisest muusikatööstusest ja selle mõjust loovale tegevusele.

Kell 08.00 “Öö-TV” paneb punkti saatejuhtide kogunemisega

Viimasel pooltunnil sai näha kokkuvõtet möödunud ööst ETV ekraanil, kus telekanali endised ja praegused parimad saatejuhid harisid eestlaseid alates saunast ja seksmängudest kuni poliitika ja spordini.