Goldtime`i juveelikaupluses tutvustati modellidele maailmakuulsaid kella- ja ehtebrände ja nende reklaamnägusid, kelle hulgas oli ka eestlasi. Silmad kullasäras hiilgamas, püüdsid modellid endale sobivaid ehtekomplekte kokku panna, kujutledes, et kallid juveelid saavad neile kuuluma. Aga ees ootas hoopis moeshow keset suurt kaubanduskeskust. Seda vaatasid pealt ka kohtunikud, kelle kommentaarid modellide lavakõnnile olid enam kui sarkastilised. Näiteks Liise suutis vaid suurivaevu kontsadel komberdada...

Toomas Volkmann kutsus modellid oma fotostuudiosse ja manitses neid lühidalt, kuidas modellimaailmas ellu jääda – otsustaval hetkel tuleb olla sada protsenti kohal ning ka kõige hallim hiireke peab suutma end klientide silmis meeldejäävaks muuta. Ta korraldas modellidele tõelise julguseproovi: hoolealused pidid fotokaameraga Tallinna tänavatele minema ja leidma sealt julgeid võhivõõraid, kelle käe all tuli korraldada eksprompt fotosessioon. Aule ja Liise ei saa kuidagi omavahel kokkuleppele. Tundub, et Aule pidas end Liisest palju paremaks ja paistis solvunud, et talle selline oskamatu partner anti.

Gerili otsustas Hendriku-jahil püssist kõvema paugu teha ja ründas noormeest nii agressiivselt, et see vaiksele Liiselegi silma jäi. Teised osalejad aga kahtlesid, kas Gerili Hendrikule üldse korda läheb.

Väljahääletusvoor ei pääse seegi kord šokist. Nimelt avastasid kohtunikud Aule räpase saladuse – Aule nimetas Kevinit väga inetu sõnaga. See oli nii hirmus, et Liisi ei tahtnud Aule piltigi arvustada.
Väljalangetusvoor tipnes aga imestusest keeletute modellidega, kui selgus, et seekord ei langenudki kedagi välja....