Kuidas küpsetada autoportreed? Nii koogi nägu kui sisu peab viitama küpsetajale. Turismitalu pidaja Jorma Saaremaalt teeb kahekihilist toorjuustu-mannavahukooki marjadega ning kaunistab selle omaenda autoportreega. Kristiina on eriti põhjalik valmistades ise koogi sisse mineva peene moosi ning segades isegi biskviiditaina käsitsi kokku. Koogile näo andmiseks on Kristiina varunud marju ja kakaod. Nii Sandra kui Noel teevad porgandikooki, kuid õnneks erineva tehnikaga. Noeli oma om mandlijahust, millele lisati õli. Kihtide vahele läheb sidrunikreem, kaunistuseks suhkrumassist autoportree. Modell ja pereema Sandra porgandikooki läksid vahukommist suhkrumass, koogile andis särtsu laimikreem. Alati murelik Liina on ainuke, kes teeb soolast. Tema laual valmis kukeseene-suvikõrvitsa-peekonipirukas, millele pereema kujutis peaks ilmuma kuivatatud tilli kaasabil.

Nagu selles saates tavaks, lähevad mõned asjad ikka nihu. Jormal juhtub õnnetus ning tema koogi saatus on ebaselge... Liina hakkab muretsema, et lihtne maitsekombinatsioon ja välimus võivad ta koju viia olenemata Jorma äpardusest. Teiseks ülesandeks jagatakse kätte üks vastuoluline nähtus – üleküpsetatud JÄÄTIS. Kõlab utoopiliselt, aga tegelikult on see magusasõprade poolt rahvusvaheliselt tunnustatud magustoit ja kannab nime Baked Alaska. Tegu on küpsetatud või leeklambiga kõrvetatud munavalgevahu sisse peidetud jäätisepalliga!

Kes saadetakse koju? Kas Sandra, Jorma, Liina, Kristiina või Noel?

"Eesti parim pagar" täna kell 21.30 TV3s!