"Minu näoga onu" on koomiline draama muusikakriitik Hugost (Rain Tolk), kes vaevleb lahutusjärgses kriisis. Mehe närvid tõmmatakse viimase vindini pingule, kui tal tuleb hakata hoolt kandma oma kiusliku loomuga isa Raivo eest (Roman Baskin), kes väidab, et tal on jäänud elada vaid paar kuud. Olukorra muudab veel pingelisemaks sarmikas psühhoterapeut Marian (Evelin Võigemast), kes ei jäta ükskõikseks ei isa ega poega.

"Minu näoga onu" on lugu vanemate ja nende täiskasvanud laste keerulistest, aga kohati ka väga naljakatest suhetest, laiemalt räägib film aga õnneootusest, üksindusest ja läheduse otsingutest.

Filmi stsenaariumi autorid ja režissöörid on Andres ja Katrin Maimik, kelle eelmine ühine täispikk film oli 2014. aastal esilinastunud “Kirsitubakas”. “Minu näoga onu” produtsent on Maie Rosmann-Lill, operaator Mihkel Soe ja kunstnik Kristina Lõuk.

Film võetakse üles Tallinnas ja Pärnumaal, võtted toimuvad juulis ja jätkuvad hilissügisel. “Minu näoga onu” toodab Kuukulgur Film koostöös Kinosaurus Filmiga, selle valmimist toetavad Eesti Filmi Instituut ja Eesti Kultuurkapital. Film jõuab vaatajate ette sügisel 2017.