Vaata, kes osutusid väljavalituteks!

EVA-MARIA OJAMÄE
15-aastast Eva-Mariat huvitavad näitlemine, esinemine, laulmine ja muusika. Ta on käinud näiteringis, seoses laulmise ja näitlemisega on palju esinenud kooli üritustel. Hiljuti käis ta seriaali „Kättemaksukontor“ võtetel. Eva-Maria on osalenud ka MilanFashionFreaksi poe reklaamis. Eva-Maria elab Tallinnas.

KAROLA ADOSON
15-aastast Karolat huvitavad näitlemine, muusika, laulmine ja korvpall. Talle meeldib esineda, vastu võtta uusi väljakutseid ja proovida midagi uut. Juba lapsest peale on ta käinud üritustel laulmas ja olnud ka õhtujuht. Ta on osalenud filmi „Klass“ võtetel. Karola elab Tallinnas.

HENRI LIIV
17-aastast Henrit huvitavad näitlemine, sport, enese arendamine, muusika ja psühholoogia. Ta on Tallinna noorte seas üsna tuntud DJ. Henri kirjutab raamatut ja tal on töö rahvusooperis Estonia. Henri elab Tallinnas.

STEN AUSMEES
18-aastast Steni huvitavad tantsimine, fotograafia, näitlemine, kunst, laulmine, mõningate muusikainstrumentide mängimine. Sten on pääsenud Nuku-ja Noorsooteatri katsetel finaalvooru, näidelnud Linnahalli etenduses „Kalevitemaa“ ning mänginud maskotti mitmetel üritustel ja lõbustusparkides. Sten elab Tallinnas.

DIANA JÄRV
18-aastast Dianat huvitavad fotograafia, filmikunst, disainimine, ratsutamine, tantsimine, ujumine...naermine! Diana on käinud näiteringides ja mänginud Kadri Kõusaare filmis peaosa koos Andrus Vaarikuga. Laval on ta mitmeid kordi esinenud ka tantsurühmaga. Diana elab Tallinnas.

KRISTIN PUKK
15-aastast Kristinit huvitavad näitlemine ja tantsimine, ta on proovinud nii peotantsu kui hip-hopi. Kristin laulab kooli noortekooris. Lisaks meeldivad talle ka fotograafia, kokandus ja... naermine! Igal aastal on Kristin osalenud koolis playboxil. Kristin elab Tallinnas.

MIHKEL-JÜRI FELD
18-aastast Mihkel-Jürit huvitavad autod, tehnika ning jahid-laevad. Ta on näidelnud Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Koolis ning osalenud mitmetes huvialaringides. Mihkel-Jüri elab Tallinnas.

INDREK KALJUVEE
17-aastast Indrekut huvitavad teater ja kino ning näitlemine ja esinemine. Lisaks teeb ta regulaarselt trenni. Esinemiskogemusi on tal suhteliselt palju, Indrek on osalenud nii kooli- kui muudel üritustel. Lisaks kehastunud maskotiks.Indrek elab Tallinnas.

KÄTRIIN JUHANDI
Peagi 14-aastaseks saavat Kätriini huvitavad näitlemine, muusika, võrkpall ning rulaga sõitmine. Kätriin on käinud näiteringis ning esinenud nii koolis kui väljaspool kooli. Kätriin elab Tallinnas.

KETLYN TÕNSING
19-aastast Ketlynit huvitavad tantsimine, laulmine, fotograafia, käsitöö. Ta on esinenud mitmes teatritükis Kaari Sillamaa noorteteatris, kus sai tehtud ka film „Tütarlaste kooli juhtum“. Lisaks on ta koolis lavale sattunud laulu, tantsu ja näitlemisega. Ketlyn elab Tallinnas.

KETLYN POSTI
14-aastast Ketlynit huvitavad laulmine, tantsimine, näitlemine. Ta on mänginud mitmetes näidendites ja ühes lühifilmis. Ketlyn elab Tallinnas.

SUSAN-BRIT NÕGENE
14-aastast Susan-Briti huvitavad tantsimine (hip-hop, jazz), näitlemine, muusika, teater. Ta on esinenud kahes näitestuudio etenduses, kooli playboxil, Novatoursi raadioreklaami lugemisel.Susan-Brit elab Tallinnas.

HENESSI SCHMIDT
15-aastast Henessit huvitavad disain, õmblemine, muusika, draama, tantsimine, modellindus, kunst. Ta on mäninud lühifilmis „Personal Space“, käinud neli aastat näiteringis, osalenud massistseenides ja paljudes kooli näidendites. Henessi elab Tallinnas.

SILVIA HÄNG
19-aastast Silviat huvitavad laulmine, tantsimine, lugemine, näitlemine, jooksmine ja joonistamine. Ta on osalenud koolinäidendites ning telesarjas „Saladused“. Silvia elab Tallinnas.

DANIEL SEPP
17-aastast Danieli huvitavad sport, näitlemine, graafika, poliitika, muusika. Daniel on korduvalt esinenud meedias, tähelepanuväärsemad ülesastumised on olnud suurematel konverentsidel. Daniel elab Tallinnas.

LIISY PITKA
15-aastast Liisyt huvitavad laulmine, fotograafia, modellindus, kokandus. Ta on osalenud koolinäidendites ja teinud modellitööd moeshow´del. Liisy elab Tallinnas.

KAISA KATTAI
16-aastast Kaisat huvitavad näitlemine, tantsimine, laulmine, sport, kirjutamine. Ta on esinenud tantsimisega, näitlemisega ning kontserditel ja lauluvõistlustel. Kaisa on pärit Tartust, kuid elab Tallinnas.

MARTIN SIIMANN
18-aastast Martinit huvitavad sport (tennis, jalg-ja korvpall), rahvatants, näitlemine. Martin on Viimsi Keskkooli õpilasesinduse president. Ta on käinud näiteringis, kooliteatris, telesarjas „Klass-elu pärast“, lisaks teinud kaasa Sampo panga „iseka“ reklaamis ja seriaali „The living dead“ klipis. Martin elab Viimsis.

SIMO ANDRE KADASTU
17-aastast Simo Andret huvitavad lugemine, teater, sport, filmid, inimesed. Ta on kaasa teinud „Tujurikkuja 2010“ sketšis, samuti osaleb kooli näiteringis. Simo Andre elab Sauel.

LIISA SOOMER
15-aastast Liisat huvitavad tantsimine, muusika, kitarrimäng, laulmine, ujumine, jõusaal. Ta on esinenud sõprade ringis oma bändiga, koolis olnud erinevate ürituste õhtujuht ja läbiviija, esinenud tantsimisega ning modellina. Liisa elab Saku vallas Tagadi külas.

ELIISE MURU
18-aastast Eliiset huvitavad laulmine ja trompeti- ning muude erinevate pillide mäng. Ta on üksteist aastat laulnud ETV laulustuudios, millega on seotud mitmed telesalvestused. Lavalist kogemust on tulnud ka solistide konkurssidelt. Eliise elab Keilas.

GRETA LIISA GRÜNBERG
14-aastast Greta Liisat huvitavad kitarrimäng, tants, näitlemine, kirjutamine. Ta on rohkelt näitlemise ja etlemisega tegelenud ja paljudes Eesti paikades esinenud. Greta Liisa elab Viimsis.

SANDRA LINTS
17-aastast Sandrat huvitavad tantsimine, teater, reisimine, kokkamine. Ta on kaheksa aastat tegelenud võistlustantsuga ja kolm vabatantsuga. Sandra on käinud Endla noortestuudios ja osalenud kooli näidendites. Sandra elab Pärnus.

JENNIFER SCHOLZ
17-aastast Jenniferi huvitab kõige enam tantsimine, ta õpetab tüdrukutele showtantsu. Jennifer on käinud näitlemisringis ja lavakogemused on omandanud tänu tantsimisele. Jennifer on pärit Pärnust, kaks viimast aastat õpib Tallinnas.

KARL-ERIK ILLIK
17-aastast Karl-Erikut huvitavad kunst ja teater. Ta on lõpetanud Haapsalu Kunstikooli ja Haapsalu Muusikakooli teatri eriala. Karl-Erik valmistub näituseks, mis toimub „Tallinn 2011“ raames Tallinna Lauluväljakul. Tal on pooleli kaks etendust SEE teatris. Lisaks pääses ta eelmisel aastal „Ühikarottide“ castingul lõppvooru ning on osalenud väiksemates filmiprojektides. Karl-Erik elab Haapsalus.

ANN LEMBER
17-aastast Anni huvitavad näitlemine ja tantsimine, ta on lõpetanud muusikakoolis viiuli eriala. Ta on osalenud näidendites ja paaris lühifilmis. Ann elab Haapsalus.

BIRGIT ALJASTE
15-aastast Birgitit huvitavad luuletused, sport, laulmine, kokkamine, lugemine, fotograafia. Ta on anndnud ETV-le intervjuu seoses tantsupeoga, osalenud saates „Puutepunkt“, mänginud kõrvalosa filmis „Surnuaiavahi tütar, osa võtnud näidenditest, etlemiskonkurssidest, lauluvõistlustest. Birgit elab Haapsalus.

MARILIIS MAISLA
18-aastast Mariliisi huvitavad jooksmine-kergejõustik, tantsimine (modern, show-ja rahvatants), laulmine (segakoor ja soololaul), õmblemine, saalihoki, ajakirjandus. Ta on esinenud palju seoses laulmise ja tantsimisega. Mariliis oli tantsuetenduses „Seks“ naispeaosaline ning osales rahvusvahelises muusikalis „Race“. Ta on käinud koolitantsul ning sattunud Poola televisiooni. Telekogemust on tal seoses multimeedia õpingutega. Mariliis elab Valgas.

JAUNE KIMMEL
16-aastast Jaunet huvitavad näitlemine, muusikaga tegelemine sh laulude kirjutamine, pillimäng, luuletuste kirjutamine, õhtute juhtimine, sõprade-tuttavate sünnipäevade sisustamine, vabatants. Ta õpib teatriklassis ning on osalenud erinevatel luulekonkurssidel ja teatrifestivalidel. Jaune on osalenud 2010.aasta „Tujurikkujas“ ja Kuukulguri noortefilmis. Lisaks on tal kogemusi õhtujuhiks olemisega. Jaune on pärit Türilt, kuid praegu elab Kehras ja õpib Tallinnas.

NEY-LII SOOMETS
18-aastast Ney-Liid huvitavad näitlemine, muusika, kunst, ja sport. Ta on palju esinenud nii näitlemise kui muusikaga seoses. Ney-Lii on osalenud aastalõpusaates „Tujurikkuja“. Ney-Lii elab Ida-Virumaal ja käib Kiviõlis koolis.

ANNIKA TAMME
17-aastast Annikat huvitavad näitlemine, moedisain, õmblemine, käsitöö, fotograafia. Ta on käinud näiteringis ja tegelenud improvisatsiooniga. Annika on osalenud muusikalis ja mänginud kahes filmis. Annika elab Rakveres.

HANNA VINOGRADOV
15-aastast Hannat huvitavad tantsimine ja laulmine. Ta on käinud kooli näiteringis. Hanna elab Märjamaal.

HENRI KUUS
17-aastast Henrit huvitavad muusika – ta on bändis ja mängib paljusid pille; film- teeb ise lühifilme ja videosid; teater- tegeleb näitlemisega; kirjandus- luuletab ja kirjutab jutte; fotograafia, lugemine. Ta on mänginud peaosa filmis „Pangarööv“, lugenud heli peale filmile „Malev“, olnud õhtujuht ja valmistub Kooliteatrite festivaliks näidendis „Ulgumerel“. Henri elab Kuressaares.

RENE TAMMLEHT
16-aastast Rened huvitavad näitlemine, rahvatants, parkour ja kitarrimäng. Ta on osalenud saates „Õhtusöök viiele“, kus mängis kitarri, lisaks esinenud etlemisvõistlustel, näidelnud sh ka suveprojektides. Rene elab Albu vallas.

SIIM UHTJÄRV
19-aastast Siimu huvitavad näitlemine, fotograafia, rahvatants, noorsootöö, lugemine, teater, jooksmine, muusika, filmindus. Ta on kuus aastat käinud kooliteatris, olnud Tartu-ja Viljandimaa abiturientide balli peremees, esinenud luulevõistlustel ja osalenud ühisürituses „Mängime Krossi loomingut“. Siim elab Tartus.

KARL BUSSOV
20-aastast Karli huvitavad sport, teater, näitlemine, õpingud ja oma lõbuks kirjatükkide kirjutamine. Karl on käinud võistlulugemistel, teinud vabaõhuteatrit ja osalenud sarjas „Unistuste agentuur“. Karl elab Tartus.

MARILIIS REINKORT
15-aastast Mariliisi huvitavad sportimine (rattasõit, sõudmine, jooksmine, kergejõustik, korvpall, jalgpall), tantsimine, näitlemine. Ta käib Vanemuise teatriklassis ja kooliteatris ning on teatrilaval ka esinenud. Mariliis elab Tartus.

ISABELLA URBEL
16-aastast Isabellat huvitavad muusika – ta õpib viiulit; rahvatants, lugemine. Varasemat telekogemust tal pole. Isabella elab Tartus.

KEIJO SUSI
16-aastast Keijot huvitavad sport, loodus, infotehnoloogia, teadus (füüsika, keemia). Ta on esinenud näidendites ja luulekavades ning osalenud külateatri tegemistes. Keijo elab Alatskivi vallas.