Eesti väikelinnades ja Pariisis üles võetud filmi peaosades mängivad Eesti Draamateatri näitlejanna Laine Mägi ja legendaarne prantsuse filmidiiva Jeanne Moreau, kes on tuntud François Truffaut’i, Michelangelo Antonioni, Orson Welles’i jt tipprežissööride teostest. Lisaks teevad filmis kaasa Patrick Pineau, Ita Ever, Ago Anderson jt.

Filmi käisid esimeste seas uudistamas terve rida tuntud Eesti inimesi alates teatri- ja filmiinimestest kuni poliitikuteni välja. Teiste seas olid kohale tulnud Jaanus Rohumaa, Piret Kalda, Kaja Kallas, Anu Saagim, Andres Maimik, Loore Härmat, Andrus Vaarik, Rein Lang, Artur Talvik, Signe Kivi, Kiur Aarma, Merle Palmiste jpt. Loomulikult olid kohal ka asjaosalised ise, eesotsas Ilmar Raagi, Laine Mägi ja Ita Everiga.

Aukülaliste seas oodati ka presidendipaari, kes aga mingil põhjusel kohale ei jõudnudki. Presidendipaari auto oli juba kino ette jõudnud, kui keeras ootamatult otsa ringi ning minema sõitis. Arupärimiste peale selgus, et esile oli kerkinud ootamatu "tööalane katastroof". Mis täpsemalt juhtus, ei ole teada.

Vaata, kes "Eestanna Pariisis" esilinastusel käisid: